Routere portabile pentru vacanta de la TP-Link


M5360

TP-LINK asigura conexiunea neintrerupta la Internet si pe timpul vacantei

Routerele portabile TP-LINK M5360, M5350 si M5250 permit partajarea celor mai frumoase momente din vacanta, indiferent de locatie

TP-LINK, producator de echipamente de netwoking si lider mondial si local pe segmentul routerelor wireless, impreuna cu eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, lanseaza campania “Castiga o bicicleta Cannondale cu eMAG si TP-LINK”, adresata utilizatorilor care vor sa fie conectati in permanenta la Internet, chiar si atunci cand sunt in afara biroului sau a caminului. Routerele M5360, M5350 si M5250 incorporeaza un modem 3G care permite crearea in doar cateva secunde a unui hotspot Wi-Fi prin folosirea unui card SIM 3G. Conexiunea poate fi partajata cu pana la 10 dispozitive simultan, astfel ca routerul este ideal pentru vacantele de vara sau excursiile cu prietenii, dar si pentru deplasarile in scop de serviciu, atat in tara, cat si in strainatate. Utilizatorul are astfel posibilitatea optimizarii cheltuielilor de roaming de date prin sharing-ul unei singure conexiuni cu mai multe dispozitive.

Fiecare dintre cele trei routere portabile suporta conexiuni broadband 3G (HSPA+), care asigura o viteza de download de pana la 21,6Mbps*, respectiv 5,76Mbps upload.M5350

 

M5360 – Companionul perfect pentru o vara in miscare

Datorita bateriei interne de 5200 mAh, modelul M5360 poate functiona intre 16 si 26 de ore in cazul rularii unor aplicatii uzuale (navigare pe Internet, email) si pana la 16 – 17 ore pentru rularea de aplicatii cu consum de banda sporit (descarcare de fisiere mari sau streaming video). Pentru un plus de flexibilitate, dispozitivul poate fi reincarcat prin cablu micro USB de la laptop, cu incarcator portabil sau folosind adaptorul inclus. Totodata, bateria incorporata de 5200 mAh permite folosirea routerului pentru a alimenta telefonul sau tableta, oriunde si oricand, fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa care in bagaj mai multe incarcatoare si fara teama de a ramane fara baterie la dispozitive. Cu ajutorul display-ului OLED, utilizatorul poate verifica mai multe informatii precum modul de operare, datele legate de trafic, statusul Wi-Fi, numarul utilizatorilor conectati la retea, tipul retelei disponibile (2G sau 3G), puterea semnalului, starea conexiunii la Internet sau starea bateriei. M5360 are un slot pentru card micro SD cu capacitate de pana la 32GB pentru a-l putea folosi si pe post de dispozitiv de stocare. Dispozitivul este disponibil de luna aceasta in magazinul eMAG la pretul de 419 lei.

Pana pe 16 iulie 2014, TP-LINK impreuna cu eMAG desfasoara si o promotie destinata pasionatilor de miscare si activitati sportive. Astfel, toti cei care achizitioneaza in aceasta perioada unul dintre produsele participante la promotia “Castiga o bicicleta Cannondale cu eMAG si TP-LINK” sunt automat inscrisi in tragerea la sorti pentru castigarea uneia dintre cele 10 biciclete Cannondale, model Trail 7, oferite ca premii.

CampanieProdusele marca TP-LINK participante la campania “Castiga o bicicleta Cannondale cu eMAG si TP-LINK” sunt:

  • Router wireless N TP-LINK model M5250, 3G, portabil, 2000mAh
  • Router wireless N TP-LINK model M5350, 3G, portabil
  • Router wireless N TP-LINK model M5360, 3G, portabil, 5200mAh
  • Router wireless N150 TP-LINK, model TL-WR702N, portabil
  • Router wireless N150 TP-LINK, model TL-WR710N
  • Router wireless N600 Dual Band TP-LINK, model TL-WDR3500
  • Router wireless TP-LINK Dual Band Gigabit, model TL-WDR4300
  • Router wireless TP-LINK Dual Band, AC 1750Mbps, ARCHER C7

Pentru mai multe informatii despre TP-LINK si produse vizitati pagina www.tp-link.ro.

Pentru mai multe informatii despre promotia “Castiga o bicicleta Cannondale cu eMAG si TP-LINK” vizitati pagina campaniei de pe eMAG.

* Viteza efectiva poate fi limitata de catre furnizorii de servicii de Internet sau de conditiile de exploatare.

Bucuresti, Romania, 18 iunie 2014 – TP-LINK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.