G-ticket sarbatoreste sase ani de la lansare


30 seconds to Mars

Serviciul G-ticket de la Germanos Telecom Romania sarbatoreste sase ani de la lansare si continua sa puna la dispozitie bilete la unele dintre cele mai asteptate evenimente precum concertele 30 Seconds to Mars si Hugh Laurie.

 

Serviciul G-Ticket, furnizat de Germanos Telecom Romania, a fost lansat in mai 2008 si sarbatoreste sase ani de cand este disponibil in magazinele Germanos din intreaga tara. De-a lungul anilor, clientii au cumparat bilete la unele dintre cele mai importante evenimente, concerte, piese de teatru sau festivaluri.

 

Pentru inceputul verii, G-ticket ofera bilete la unele dintre cele mai asteptate concerte ale artistilor internationali. Astfel, iubitorii de muzica pot merge la concertul celor de la 30 Seconds to Mars (5 iulie, Romexpo), formatia rock americana, al carei solist este Jared Leto, care vine pentru prima oara in Romania ca parte a turneului mondial de promovare a celui mai recent album “Love, Lust, Faith and Dreams”. Mai mult, Hugh Laurie with The Copper Bottom Band vor oferi un concert blues pe 12 iulie la Sala Palatului.

buena_vista_social_clubIn iunie, fanii muzicii rock se pot bucura, de asemenea, de o serie de concerte ale unora dintre cele mai importante formatii: concertul lui Billy Idol din Bucuresti (Arenele Romane, 29 iunie) sau Cluj-Napoca (Cluj Arena, 30 iunie), sau spectacolul celor de la Jethro Tull (20 iunie, Sala Palatului, Bucuresti). In aceasta luna, seria de concerte continua cu alte spectacole importante precum cel lui Bob Dylan (25 iunie, Sala Palatului) sau reprezentatia Orquesta Buena Vista Social Club din turneul “Adios!”, ultimul turneu al fomatiei ce va avea spectacolul final in toamna, in Havana, Cuba.

 

Lunia iulie debuteaza cu Life in Color (12 iulie, plaja LOFT, Mamaia), cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, care vine pentru prima data in Romania ca parte a turneului UNLEASH. De asemenea, G-ticket ofera bilete la concertele lui Julio Igleasias din Constanta (19 iulie, SummerLand Mamaia), Galati (20 iulie, Stadionul Siderurgistul) si Bucuresti (22 iulie, Sala Palatului).

 

Detalii suplimentare despre evenimentele lunilor iunie si iulie, pentru care pot fi achizitionate bilete prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara.

 

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos in urma cu peste 6 ani, in parteneriat cu Eventim – cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si de entertainment – si, incepand cu iunie 2013, cu bilete.ro – una dintre primele companii de profit de pe piata din Romania.

Bucuresti, 18 iunie 2014 – Germanos Telecom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.