Logitech a creat o husa speciala pentru noua tableta Samsung Galaxy Tab S


Logitech Type-S_1              Logitech a lansat Logitech Type-S, o husa cu tastatura subtire pentru proaspat lansata tableta de 10.5 inchi, Samsung Galaxy Tab S. Husa dispune de o tastatura Bluetooth cu un layout optimizat, taste bine spatializate si pozitii de vizualizare ajustabile si ofera o mai mare functionalitate si protectie pentru tableta Samsung Galaxy Tab S.

Avand dimenisunile de 295 mm x 192 mm x 22mm, husa Logitech Type-S, construita din materiale premium, rezistente la apa, va proteja tableta fara a compromite profilul subtire al acesteia. E.P.S sau Essential Protection System ajuta la protejarea ambelor fete ale tabletei de la cazaturi sau zgarieturi. Clemele sistemului Logitech SecureLock sunt concepute sa pastreze tableta in siguranta in carcasa, iar introducerea si inlaturarea ei din husa se realizeaza extrem de usor.Logitech Type-S_5

Logitech Type-S dispune de un stand dual-view pentru activitati multiple. Tableta poate fi pozitionata pe verticala astfel incat utilizatorii sa poata scrie mailuri si sa poata comunica cu prietenii, sau o pot aseza orizontal pentru a citi un e-book sau naviga pe Internet confortabil. Cu ajutorul functiilor auto-wake si auto-sleep, tableta este la indemana oricand. Tableta are o autonomie de pana la trei luni, atunci cand aceasta a fost incarcata complet.

Pret si disponibilitate

Logitech Type-S va fi disponibila in Europa incepand din luna iunie 2014 la un pret recomandat de 99,99 Euro.

NEWARK, California – 13 iunie 2014 – Logitech

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.