Panasonic lanseaza prima camera foto premium de tip bridge cu inregistrare 4K si senzor CMOS de 1 inch


FZ1000 Lifestyle 9              Panasonic lanseaza LUMIX DMC-FZ1000, cea mai avansata camera foto digitala de tip bridge pana la aceasta data. Rezistenta, compacta si de foarta buna calitate, LUMIX DMC-FZ1000 prezinta o serie de noutati ale gamei. Printre acestea senzorul CMOS 20.1MP de 1 inch si posibilitatea de inregistrare 4K, pentru imagini si videoclipuri de neegalat.

 

Camera incorporeaza un zoom optic LEICA DC VARION-ELMARIT de 16x cu o deschidere F2.8-4.0 si poate genera o defocalizare impresionanta alaturi de procesorul Venus Engine si de senzorul CMOS.

 

In plus, LUMIX DMC-FZ1000 prezinta in premiera pentru o camera foto digitala capacitatea de inregistrare 4K (QFHD 4K: 3840×2160, pana la 25fps (PAL) in format MP4). Acest lucru permite utilizatorilor sa experimenteze alaturi de Panasonic posibilitatea de a taia din cadrele filmate 4K echivalentul a 8MP de imagini.019_FY2014_Panasonic_Lumix_FZ1000_slant_FL360L

 

Tehnologii noi pentru o calitate impresionanta a imaginilor

Angajamentul Panasonic pentru tehnologiile inovatoare, demonstrat prin gama LUMIX, continua si prin LUMIX DMC-FZ1000. Noul senzor, procesorul Venus Engine reproiectat si obiectivul LEICA DC VARIO-ELMARIT, ofera o calitate optima a imaginilor, o rezolutie si o reproducere a culorilor asociate de obicei cu aparatele foto cu obiectiv interschimbabil.

 

 • Un senzor CMOS 1 inch de inalta sensibilitate: LUMIX DMC-FZ1000 prezinta un senzor CMOS de inalta sensibilitate nou dezvoltat de 20.1MP 1 inch, de aproximativ patru ori mai mare decat cele de 1/2.3 inch prezente la majoritatea camerelor. Experienta vasta Panasonic se vede intr-un senzor cu mai multi pixeli care permite receptarea unei cantitati mai mari de lumina, oferind astfel o inregistrare a imaginilor chiar si in conditii de luminozitate redusa, cu un efect imbunatatit de defocalizare. Indiferent de scena, utilizatorii sunt asigurati ca orice detaliu va fi captat.
 • Obiectiv de inalta calitate LEICA cu Zoom Optic 16x: LUMIX DMC-FZ1000 beneficiaza de parteneriatul de lunga durata dintre Panasonic si LEICA. Obiectivul DC VARIO-ELMARIT cu zoom optic 16x a trecut prin testele stricte LEICA pentru a asigura performante optice exceptionale la fiecare fotografie sau videoclip. LUMIX DMC-FZ1000 poate suprima distorsionarea si poate minimiza deficientele cromatice. In plus, deschiderea luminoasa F2.8-F4.0 ajuta utilizatorii sa capteze cadre cu zoom fara efect de blurare. In plus, cu obiectivul 16x LEICA DC VARIO-ELMARIT (35mm camera echivalent: 25-400mm ), utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa aiba asupra lor accesorii si obiective suplimentare.

 

 • Procesorul Venus Engine imbunatatit: senzorul Venus Engine imbunatateste semnificativ sensibilitatea optica, rezolutia, gradatia si reproducerea culorilor pentru a capta imagini si videoclipuri cu mai multa acuratete si autenticitate decat orice alta camera de tip bridge. Filtrele procesorului suprima orice zgomot nedorit, creand astfel imagini mai naturale iar noul filtru de deschidere proceseaza cele mai fine detalii, cum sunt nuanta pielii sau a parului, la o rata mai mare de frecvente. Astfel fotografiile si videoclipurile includ cele mai subtile elemente. Venus Engine are un impact major si asupra reproducerii culorilor – nuanta, saturatie si luminozitate, impartite in 16 axe, pentru ajustari subtile si evaluare exacta a fiecarei culori.

 

Prima camera de tip brigde cu capabilitati 4K

Cu LUMIX DMC-FZ1000 Panasonic continua sa estompeze limitele dintre fotografia si videografia de inalta calitate. Pentru prima data, beneficiile filmarilor 4K sunt disponibile la o camera de tip bridge, permitand utilizatorilor sa creeze cadre cinematografice realiste, detaliate si pline de culoare. Prin optiunile suplimentare de inregistrare Full HD si VGA, exista setari video pentru orice situatie.

 • Prima camera foto de tip bridge din lume cu 4K: Panasonic redefineste gama camerelor foto compacte prin dezvoltarea primei camere care incorporeaza inregistrari 4K, la rezolutii de patru ori mai mari decat Full HD. Cu inregistrarea 4K, (QFHD 4K: 3840×2160, pana la 25fps (PAL) in format MP4), senzorul puternic si obiectivul LEICA, inregistrarile au o calitate incredibila. Indiferent daca vizualizarea se face pe ecrane 4K sau Full HD, capabilitatea video 4K a camerei face ca detaliile sa fie exacte iar culorile mai autentice. LUMIX DMC-FZ1000 poate, de asemenea, sa inregistreze in diferite formate – inclusiv MP4 sau AVCHD – utilizatorii pot astfel transfera sau edita filmele simplu si rapid. In plus, se pot obtine cadre statice din videoclipuri 4K, creand astfel imagini detaliate.

 

 • Videoclipuri Full HD: Cu pana la 30 de minute de fotografiere continua in 4K[1], functia LUMIX DMC-FZ1000 High Speed permite captarea videoclipurilor Full HD la 100 fps (PAL)

 

 

 • Zoom pentru videoclipuri uniforme: The LUMIX DMC-FZ1000 prezinta o serie de caracteristici care permit utilizatorilor sa capteze cele mai bune videoclipuri fara a folosi accesorii suplimentare. Stabilizatorul de imagine Hybrid 5-axis Optical Image Stabilisation[2], alaturi de indicatorul de nivel si un buton de zoom usor de folosit, ofera inregistrari video fara vibratii ce contracareaza orice miscare a mainii fara a mai fi nevoie de un trepied in marea majoritate a situatiilor.

 

 

Usurinta in utilizare, creativitate si control

Cu un design robust si de inalta calitate ce accentueaza diametrul obiectivului LEICA, alaturi de autofocus si functii creative care sa ofere raspuns si moduri de utilizare de neegalat, cea mai recenta camera foto Panasonic LUMIX este perfecta pentru orice aventura.

 

 • Autofocus mai rapid si mai precis: cu functia de autofocus imbunatatita,propulsata de sistemul linear si tehnologia Panasonic Depth de la Defocus, camera obtine o viteza de focus cu 275% mai mare fata de LUMIX DMC-FZ200 si modelele bridge conventionale. Cu un focus secundar de 0.09 in mod deschis si 0.17[3] in mod tele, folosind Live View Finder (LVF), chiar si obiectele care se misca rapid pot fi captate cu precizie. LUMIX DMC-FZ1000 prezinta, de asemenea, modul de fotografiere continua, astfel incat utilizatorii sa poata beneficia de oportunitatea de a capta in orice moment fotografia perfecta a faunei.

 

 • Optiuni noi de focus:

Full Area AF

Full Area AF permite utilizatorilor sa seteze focusul oriunde pe campul vizual.

 

49-Area AF

Aria de detectare a focusului a crescut la 49 de puncte, ceea ce semnifica faptul ca modul Custom Multi AF permite utilizatorului sa creeze o compozitie mult mai flexibila prin selectarea oricarui numar din cele 49 de unitati focus.

 

 

1-Area AF

Dimensiunea cadrului 1-Area AF poate fi modificata foarte usor, nu doar manual ci si prin modul auto focus.

 

 

Pinpoint AF

Pinpoint AF ajuta focalizarea pe o zona foarte mica prin marirea zonei care poate fi vazuta utilizand o fereastra frame-in-frame.

 

Low Light AF

Focalizarea pentru lumina slaba castiga la capitolul performanta intr-un mediu -4EV slab luminat, echivalent cu fotografierea sub cerul liber fara nici o alta sursa de lumina.

 

Focus Peaking

Functia Focus Peaking ofera control asupra focalizarii prin indicarea pozitiei focusului prin modurile MF si AF+MF. Utilizatorii pot vizualiza punctul culminant al focusului in timp ce monitorizeaza subiectul in modul live view.

 

Eye Detection AF

Functia Eye Detection AF seteaza un focus direct pe privire si focalizeaza indata ce fotograful priveste prin LVF.

 

 • Display clar: LUMIX DMC-FZ1000 incorporeaza ecrane clare, cu raspuns dual rapid, pentru o experienta mai buna de incadrare si revizuire a imaginilor. Ambele reproiectate, ecranele 2,359k OLED Live View Finder (LVF) si cel 921-K dot LCD de 3 inch ofera o rezolutie extraordinara. Cu reactie cu 300% mai rapida decat la modelele similare – vizualizarea prin LVF este 100% fidela originalului. Camera include, de asemenea, cel mai rapid timp de pornire din industrie, de la 0 la shooting in doar 0.66 secunde.

 

 • Impartasiti creativitatea: O gama larga de filtre ofera un control creativ complet, astfel incat utilizatorii sa confere propriilor creatii finisaje speciale. LUMIX DMC-FZ1000 prezinta 22 de filtre diferite[4], de la Sepia si High Dynamic pana la Soft Focus si Miniature Effect. Imediat ce imaginea perfecta a fost captata, LUMIX DMC-FZ1000 este dotata cu o serie de optiuni de conectivitate. Camera prezinta conectivitate Wi-Fi cu tehnologie NFC pentru a oferi o experienta flexibila de fotografiere alaturi de transmitere instanta a fotografiilor catre prietenii ori familie. In plus, prin intermediul tabletei sau a smartphone-ului, utilizatorii pot folosi camera de la distanta, atat pentru a fotografia cat si pentru a filma, dar si pentru a ajusta zoom-ul, focusul, focalizarea si expunerea.

 

 

 

[1] Videoclipurile 4K pot fi inregistrate pana la 29 de minute. Folositi carduri de memorie SDXC/SDHC compatibile alaturi de UHS Speed Class 3 (U3) in momentul in care folositi modul de inregistrare de 100 Mbps sau mai mare

[2] Nu este compatibil cu inregistrarea 4K

[3] Evaluare interna Panasonic (2m decalaj la fotografiere)

 

[4]Filtre: Expressive / Retro / Old Days / High Key / Low Key / Sepia / Monochrome / Dynamic Monochrome / Impressive Art / High Dynamic / Cross Process / Toy Effect / Toy Pop / Bleach Bypass / Miniature Effect/ Fantasy / One Point Color

Doar pentru fotografii:Rough Monochrome/ Silky Monochrome/ Soft Focus / Star Filter/ Sunshine mode

Bucuresti 13 iunie 2014 – Panasonic Romania

One response to “Panasonic lanseaza prima camera foto premium de tip bridge cu inregistrare 4K si senzor CMOS de 1 inch

 1. LUMIX DMC-FZ1000 cred ca mi-ar servi cel mai bine necesitatilor actuale nu zic poate le-arsi depasi, iar obiectivul Leica este de neegalat. O singura neclaritate legata de pretul de distributie…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.