Licitatia de televiziune digitala continua maine cu o runda suplimentara


DVB               In urma celor doua runde primare de licitare sustinute astazi in cadrul licitatiei pentru acordarea multiplexurilor de televiziune digitala, Comisia de licitatie anunta ca cererea nu mai depaşeste oferta in niciuna dintre categoriile de multiplexuri, dar ca exista inca multiplexuri neadjudecate.

Se incheie astfel faza rundelor primare, iar licitatia va continua cu organizarea unei runde primare suplimentare in care participanții pot licita pentru multiplexurile ramase neadjudecate. Runda primara suplimentara va fi organizata vineri, 6 iunie, de la ora 10.00. La runda primara suplimentara pot participa ambii ofertanti, indiferent daca au obtinut sau nu multiplexuri in rundele anterioare.

Licitatia se desfasoara la sediul ANCOM – Directia Regionala Bucureşti din str. Lucian Blaga nr.4, bl. M110, sector 3, Bucureşti, unde fiecare ofertant dispune de o incapere dotata cu telefon si acces la internet. In locul de desfasurare a licitatiei accesul este permis numai persoanelor imputernicite sa reprezinte companiile ofertante.

In cadrul licitatiei au fost disponibile 5 multiplexuri, patru in UHF şi unul in VHF, in standard DVB-T2. Prin intermediul primului multiplex in UHF (MUX 1) se vor transmite „free to air”, in conditii transparente, concurentiale si nediscriminatorii, posturile publice şi private de televiziune care se transmit in prezent in sistem analogic terestru, in conformitate cu prevederile Legii audiovizualului.

05.06.2014, Bucuresti – ANCOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.