NNG debuteaza cu o noua inovatie in software-ul de navigare auto


P90065380

iGO primo nextgen combina flexibilitatea, connectivitea si proapsatul design auto HMI intr-un nou nivel de functionalitate

 

iGO primo nextgen este o solutie de navigare all-in-one care vine in intampinarea unei game extinse de nevoi ale industriei diferite de la regiune la regiune si de la masina la masina peste tot in lume. Acest nou produs incorporeaza ultimele inovatii si tehnologii obtinute in ani de cercetare si dezvoltare la NNG.

 

Interfata masina umana (HMI) dezvoltata pentru utilizarea in timpul condusului

Acest software HMI deschide o noua era a functionalitatii si reduce neatentia/distragerea soferului. Cu mai putine ecrane in meniu si cu versiuni de comenzi mai simple, interfata consolidate cu utilizatorul ofera un HMI simplu pe care soferii nu l-au mai cunoscut pana acum.iGOprimo_nextgen_Hungary_screenshots (1)

 

Un nou Standard in Flexibilitate

iGO primo nextgen suporta intrari de date multi mod, incluzand touch screen, control prin rotatie, control vocal, cat si o combinatie a acestor tehnologii.

 

Noi credem ca nu exista un raspuns corect la intrebarea – ce metoda de input e necesara in viitor. Toate vor fi utilizate. Pentru masinile mici, touch screen-ul este mai potrivit fiindca esti mai aproape de ecran. Pentru masinile mari, controlul rotativ functioneaza mai bine,” spune Péter Balogh, CEO at NNG LLC.

 

Noul software HMI permite o customizare rapida si usoara. Ecranele, layout-ul, butoanele se adapteaza automat la diferite marimi si rezolutii de ecran. Acest lucru permite adaptarea la orice model de masina sau furnizor. De asemenea tehnologia independenta de o platforma suporta toate sistemele mari de operare, facand posibila o adaptabilitate crescuta la o gama larga de smartphone-uri si tablete.

 

iGOprimo_nextgen_Hungary_screenshots (2)

iGO primo nextgen face conectivitatea in masina fezabila, usor accesibila si disponibila de-a lungul intregii vieti a automobilului. Agregand content de la mai multi furnizori, gama de servicii online cuprinde cautare locala, preturi la combustibil, locatii parcare, informatii despre vreme si informatii despre trafic, etc.

 

Acest software este primul produs NNG oferit partenerilor sai de afaceri care sa fie capabil sa se extinda la setul de NavFusion® feature. NavFusion® livreaza conectivitate headunit, update de content,sincronizare de date printr-o simpla integrare cu smartphone-ul soferului.

iGO primo nextgen  va intra pe piata globala in noile modele de masini din 2015 si va fi disponibil la furnizorii de masini din vara acestui an.
Solutiile de navigare NNG sunt momentan disponibile in 186 tari si in mai mult de 50 de limbi. Pentru a furniza solutii locale la nivel global, hartile si materialele de content sunt agregate de la 80 de furnizori de astfel de materiale.
 
4 iunie Detroit  – NNG
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.