Try&Buy Google AdWords de la Romtelecom: de 7 ori investitia


google-adwordsIncepand cu 10 martie, Romtelecom ofera IMM-urilor o oportunitate unica, prin intermediul Try&Buy Google AdWords. Cu un cost lunar de 5 euro, fara TVA, pe durata unei perioade promotionale, companiile pot testa impactul unui buget de publicitate de 700% din valoarea sumei investite lunar.

 

Companiile care aleg oferta Try&Buy beneficiaza de stabilirea obiectivelor campaniei și definirea unei strategii promotionale AdWords, crearea campaniei, monitorizare și optimizare permanenta, precum și raportarea rezultatelor. Pentru cei care sunt interesati și de un website, Romtelecom poate, de asemenea, furniza o pagina web de tipul do-it-yourself pentru un cost lunar incepand de la 2,5 euro, fara TVA.

Dupa cele doua luni de perioada promotionala Try&Buy, oferta Google AdWords de la Romtelecom furnizeaza abonamente incepand de la 100 de euro/luna, conform cu nevoile fiecarei companii. Dupa perioada promotionala, daca nu alege sa renunte la oferta, contractul clientului va fi migrat automat catre abonamentul Bronze GAW disponibil in oferta comerciala Romtelecom.

Orice client companie poate alege aceasta oferta pentru afacerea sa, solicitand online, pe pagina dedicata http://j.mp/1e6mns9.

10 martie 2014 – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.