Noi canale TV in grila dolceTV.ro


Dolce TV

Dolcetv.ro si-a diversificat grila TV, introducand 14 noi canale documentare, de filme, stiri si de desene animate, pentru pasionatii acestor genuri, disponibile si pe aplicatia Dolce Mobile TV.

 

Cele 14 noi canale sunt: BBC Knowledge, Discovery, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, ID Discovery Investigations, Shorts TV, TCM, Comedy Central, Cartoon Network, Boomerang, BBC World News, CNN si TLC.Ovidiu Ghiman

“O parte dintre aceste noi canale au fost introduse in prima parte a acestui an in grila noastra de continut liniar si pentru ca noi credem in conceptul <<TV everywhere>>, a fost o decizie fireasca sa le adaugam si in lista de canale disponibile pe dolcetv.ro,” a afirmat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom.

In grila Dolce TV se regasesc la acest moment 40 de canale care pot fi urmarite live, inregistrari ale unor emisiuni de stiri si sportive, dar si peste 50 de noi scurt-metraje, al caror numar va ajunge la peste 60 in iunie, inclusiv documentarul difuzat in exclusivitate la acest moment “Away to Norway”.

De asemenea, luna urmatoare vor fi adaugate in filmoteca dolcetv.ro si aproximativ 20 de filme premiate cu  Oscar sau inscrise in aceasta cursa, pentru cei care iubesc mega-productiile hollywoodiene.

 

Lansat in 2011, www.dolcetv.ro, a fost primul si cel mai dinamic portal video integrat online din Romania care aduce pe aceeasi platforma, filme, emisiuni TV live sau inregistrate de toate genurile, dar si continut video sportiv. Platforma este accesibila clientilor Romtelecom si NextGen, iar celor COSMOTE Romania – prin intermediul aplicatiei  Dolce Mobile TV.

29 mai 2013, Bucuresti – ROMTELECOM

 

One response to “Noi canale TV in grila dolceTV.ro

  1. Pingback: Noi canale TV in grila dolceTV.ro | BadzMovies | World

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.