Sony anunta noul smartphone XperiaTM T3 Cele mai noi tehnologii Sony intr-un design subtire si elegant


T3_PR3

Sony Mobile Communications anunta cel mai recent smartphone al sau, Xperia T3, dotat cu procesor Quad Core si un design elegant, realizat din materiale superioare precum otel inoxidabil.

 

Xperia T3 a fost special creat pentru cei care apreciaza si care pun accent pe aspectul lucrurilor care ii inconjoara. T3 va fi dotat cu cele mai noi tehnologii Sony- inclusiv cele care pun in valoare expertiza pe imagine si pe display-ul HD- toate acestea fiind incluse intr-o carcasa eleganta, din inox” a declarat Calum MacDougall, Xperia Marketing Director la Sony Mobile Communications.

 

Atentie la detalii

 

Desi realizat din materiale de cea mai inalta calitate, Xperia T3 este extrem de usor, avand o greutate de doar 148 grame. T3 va fi disponibil in trei culori elegante: alb, negru si visiniu.

Otelul folosit pentru carcasa ajuta ca telefonul sa fie rezistent si durabil in timp ce carcasa mata din spatele telefonului mentinte senzatia de telefon usor si subtire.

T3_PRXperia T3 este dotat cu o camera foto de 8MP cu senzor Exmor RS™, ce are la baza expertiza Cyber-shot. Optiunea HDR pentru filmat inseamna ca utilizatorii vor putea inregistra video la calitate buna, chiar in conditii improprii de lumina. Cu ajutorul optiunii SteadyShot™, fotografiile vor putea fi clare si precise

Transfer usor al datelor

Xperia™ Transfer este o aplicatie dedicata transferului rapid al datelor precum contacte, fotografii, note, aplicatii, muzica, muzica sau mesaje de pe fostul telefon de tip Android sau iOS pe noul Xperia T3. Mai mult decat atat, noul Xperia Transfer Mobile2 ajuta la transferul rapid de pe telefon pe telefon, fara un calculator intermediar.

 

Telefonul Xperia T3 va fi disponibil la nivel international incepand cu finalul lunii Iulie 2014.

 

Specificatiile complete le gasesti aici.

3 iunie 2014, Bucuresti – Sony Mobile Communications

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.