Clientii Romtelecom isi pot reincarca orice cartela preplatita COSMOTE de pe telefonul lor fix


Reincarca mobilul COSMOTE de pe fixul RomtelecomIncepand din iunie, clientii voce ai Romtelecom ce utilizeaza o cartela preplatita COSMOTE o pot reincarca prin linia lor de telefonie fixa, fara niciun cost suplimentar, prin apelarea gratuita a numarului 1334. In premiera pe piata de telecomunicatii, acesta este un nou pas catre viitoarea convergenta completa fix – mobil.

 

Clientii persoane fizice ce detin servicii de voce si au achitat cel putin trei facturi consecutive pot accesa acest serviciu prin apelarea gratuita a numarului dedicat 1334.

Numarul nu presupune costuri suplimentare, este disponibil 24/7, iar reincarcarea se face prin 3 pasi simpli: autentificarea (pe baza unei parole formata din ultimele patru cifre ale CNP-ului), tastarea valorii de reincarcare dorita si a numarului de telefon ce se intentioneaza a fi reincarcat si confirmarea. Un SMS va fi trimis catre numarul COSMOTE reincarcat, iar valoarea de reincarcarea va fi inclusa in urmatoarea factura Romtelecom.

Reincarcarea zilnica poate avea valori cuprinse intre 5 si 10 Euro, fara TVA, cu un total maxim al reincarcarilor lunare de 20 Euro, fara TVA. Nu vor fi aplicate costuri suplimentare la valoarea reincarcata. Acest serviciu nu este disponibil pentru clientii Voce 0 si poate fi utilizat doar de catre clientii prepaid activi ai COSMOTE Romania.

„Romtelecom si COSMOTE Romania fac inca un pas inainte pentru imbunatatirea experientei clientilor ce utilizeaza serviciile voce ale ambelor companii, prin facilitatea accesului la comunicare nelimitata si prin economisirea de timp fara costuri suplimentare adaugate la operatiunea in sine. Este un serviciu unic pentru piata de telefonie fixa din Romania”, a declarat Gabriel Ionita, Director Managementul Produsului, Romtelecom si COSMOTE Romania.

Descrierea completa a serviciului este disponibila pe website-ul romtelecom.ro, in pagina web dedicata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.