Kicsomagoljuk az első nyolcmagos Dual-SIM selfiephone-t – az Allview P7 Xtreme-et


IMG_3336               Mikor először hallottam róla április legelején nagyon érdekesnek tűnt az ötlet, hogy egy forgatható kamerás Dual-SIM-el rukkolnak elő a brassóiak. Amúgy tudni kell róluk, hogy a román Dual-SIM piacot ők vezetik, méghozzá fölényesen. Tehát nagyon vártam ezt a telefont is, bár még az előzö igen izmos X1 Soul Xtreme tesztjével sem végeztem, dehát nagy iram van ebben az okostelefon szegmensben.

Ez sem egy alapgép, mint a ahogy a neve is sugalja, a MediaTek tavalyi nyolcmagos processzora kapott helyet benne  a Cortex-A7-es magokkal felszerelt, 1,7 GHz-es MT6592, és egy 750 MHz-es Mali-450-es GPU segíti.

De elsősorban a kellemes, elegáns design-ja az ami szembetünik, egyenes vonalak, alul felül kicsit kerekítve, ugyancsak unibody design (egy darab polikarbonátból van) de most matt nagyon elegáns polikarbonátot kapunk. A kamera egy 210 fokban elforgatható és 13megapixeles (OV13850) egység, ami várhatóan jól teljesít majd, és ennek a megoldásnak köszönhetően, egy ugyanolyan jó első kameránk is van a selfie kedevelők nagy örömére.

IMG_3355Ami még így elsőre szembetűnik az a nagyon szép 4,7 hüvelykes képátlóval rendelkező 1280×720 pixeles kijelző  ami egy minőségi  Sharp IGZO panelre épül, ezt pedig Dragontrail-X edzett üveg borít. Élénk de természetes színek és nagyon jó felbontás jellemzi.

A készülék elég keskeny 8.5 mm és kissé hossszúkás a tetején elhelyezkedő forgatható kamera miatt, de sokkal elegánsabb kézben mint képben. A specifikációkat megtaláljátok itt, nem sorolom most fel.

IMG_3356Android 4.2.2-vel jön, 1 GB RAM-al és 16 Gb háttértárral. A részletes tesztek során meglátjuk mire is elég ez, illetve hogy a  2200 mAh-es Li-Ion akkumulátor hogyan teljesít

 

Egy gyors Antutu tesztet már lefuttam rajta, és bizony jól teljesített. Pár képet találtok a cikk végén  a telefonról.

 

 

 

 

 

 

 

One response to “Kicsomagoljuk az első nyolcmagos Dual-SIM selfiephone-t – az Allview P7 Xtreme-et

  1. Pingback: Teszteltük az első nyolcmagos Dual-SIM selfiephone-t – az Allview P7 Xtreme-et | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.