ASUS MeMO Pad HD 7 si MeMO Pad FHD 10 anuntate la Computex vor ajunge in Romania in aceasta vara


asus_memo_pad_hd_7_2             ASUS a anuntat la Computex 2013 tabletele MeMO Pad™ HD 7, cu ecran IPS de 7” rezolutie 1280×800 pixeli si MeMO Pad™ FHD 10, un model cu panou IPS de 10” si rezolutie Full HD 1920×1200 pixeli.

ASUS a prezentat la Computex noile tablete MeMO Pad™ HD 7 si MeMO Pad™ FHD 10. Modelul cu ecran de 7”, MeMO Pad™ HD 7 ofera un excelent raport performanta-pret, avand procesor quad-core, ecran IPS cu rezolutie de 1280×800 pixeli, o camera frontala de 1.2 megapixeli si alta optionala de 5 megapixeli. Modelul cu ecran IPS de 10”, MeMO Pad™ FHD 10 integreaza un procesor Intel Atom™ Z2560, are rezolutie Full HD 1920×1200 pixeli si tehnologie audio ASUS SonicMaster.asus_memo_pad_hd_7_1

ASUS MeMO Pad™ HD 7, o tableta ideala pentru divertismentul mobil
ASUS MeMO Pad™ HD 7 are procesor quad-core si 1GB RAM, avand raspuns rapid in orice aplicatie. Ecranul de 7 inci, cu rezolutie nativa de 1280×800 pixeli, reda texte si imagini bine conturate, ce pot fi privite din unghiuri largi de vizualizare, de 170 de grade. Tehnologia IPS afiseaza culori vibrante, reproduse cu fidelitate.

MeMO Pad™ HD 7 incorporeaza difuzoare stereo de calitate, sunetul fiind imbunatatit prin tehnologia audio ASUS SonicMaster. Camera frontala, cu senzor de 1.2 megapixeli, poate inregistra clipuri HD 720p. Anumite variante ale produsului pot avea inca o camera de 5 megapixeli.

Cu numai 10.8 mm grosime si o greutate de 302 grame, MeMO Pad™ HD 7 foloseste o baterie litiu-polimer, ce ofera o autonomie de pana la 10 ore in rularea de clipuri video 720p. Tabletele sunt disponibile in patru culori: negru, alb, roz si verde.

MeMO Pad™ HD 7 dispune de 16GB spatiu de stocare si un slot pentru carduri microSD, plus 16GB spatiu suplimentar in ASUS WebStorage, gratuit in primul an de la achizitie. Prin ASUS WebStorage Office, utilizatorii pot vizualiza, crea, edita si partaja online documentele Microsoft Office.
asus_memo_pad_fhd10_3

ASUS MeMO Pad™ FHD 10, alegerea multimedia

ASUS MeMO Pad™ FHD 10 dispune de cel mai recent procesor Intel Atom™ Z2560, tactat la 1.6GHz, si un ecran IPS cu rezolutie Full HD 1920×1200 pixeli pentru imagini luminoase cu un unghi de vizualizare de 178 de grade.

MeMO Pad™ FHD 10 integreaza difuzoare stereo cu tehnologie audio SonicMaster, iar ecranul de 10 inci il face ideal pentru divertisment, rularea jocurilor si a clipurilor video 1080p. Tableta beneficiaza de tehnologia Intel Hyper-Threading care ii imbunatateste performantele si eficienta energetica.

Carcasa subtire integreaza o camera frontala de 1.2 megapixeli si una principala de 5 megapixeli cu autofocus, pentru fotografii impresionante si inregistrari video 1080p. MeMO Pad™ FHD 10 are o grosime de numai 9.5mm si cantareste doar 580 de grame. Bateria litiu-polimer ofera o autonomie de pana la 10 ore in rularea de clipuri video 720p. Designul are un finisaj cu micro-linii, variantele cromatice fiind: albastru, alb matasos si roz aprins.

MeMO Pad™ FHD 10 dispune de optiuni complete de conectivitate, incluzand WiFi 802.11a/b/g/n si navigatia GPS si GLONASS. ASUS Miracast conecteaza wireless tableta la un televizor sau proiector Wi-Fi pentru vizionarea filmelor, a fotografiilor si a prezentarilor.

Modelul MeMO Pad™ FHD 10 este echipat cu 32GB memorie flash si slot pentru carduri microSD. Utilizatorii beneficiaza gratis si de 5GB spatiu de stocare in ASUS WebStorage.

Accesorii pentru MeMO Pad™
ASUS MeMO Pad™ HD 7 si MeMO Pad™ FHD 10 vin cu cate o husa de protectie TransCover cu interior din microfibra. TransCover se transforma intr-un stand ce sustine tableta la un unghi perfect pentru vizionarea de filme si dactilografierea prin tastatura virtuala. Husa TransCover este disponibila in culorile albastru, roz, alb si negru pentru MeMO Pad™ HD 7 si negru, roz si verde pentru MeMO Pad™ FHD 10. MeMO Pad™ HD 7 dispune si de carcasa de protectie Persona Cover. Acest accesoriu poate avea culoarea negru, roz sau verde si protejeaza tableta de loviturile si zgarieturile de zi cu zi.

Preturi si disponibilitate
Tableta ASUS MeMO Pad™ HD 7 va fi disponibila inclusiv in Romania, incepand din iulie 2013, modelul asteptat pe piata noastra avand 16GB memorie si un pret aproximativ de 699 lei (inclusiv TVA). MeMO Pad™ FHD 10 cu 32GB si conexiune WiFi va costa aproximativ 1699 lei (inclusiv TVA), modelul fiind asteptat in magazinele romanesti la sfarsitul lunii august.

Nota: Autonomia a fost masurata ruland un clip video 720p HD, cu luminozitatea de 100 nits si sunetul implicit pe casti.

Bucuresti, 7 iunie 2013 – ASUS Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.