Samsung redefineste design-ul la Fuorisalone 2014, in Milano si prezinta si un model al casei inteligente din viitor


SAMSUNG PREMIUM HOUSE                Samsung Electronics a prezentat urmatoarea generatie de electrocasnice premium, saptamâna trecuta, la Fuorisalone 2014 de la Milano. In cadrul Milan Design Week, Casa Premium Samsung a ilustrat tendintele viitorului in design-ul interior, imbinând tehnologia si design-ul oferit de Samsung cu oferta si calitatea la cel mai inalt nivel a liderilor de pe piata mobilei si a corpurilor de iluminat din Italia: Arclinea, B&B Italia si Artemide.

 

Vizitatorii prezenti la salon au putut descoperi instalatia „Calatorie in viitor”, care evidentia integrarea tehnologiei de ultima ora cu stilul de viata de zi cu zi. Tema de anul acesta a standului Samsung a fost exprimata prin intermediul unei instalatii ce le permitea vizitatorilor sa calatoreasca din prezent intr-o viziune a viitorului nescris. Instalatia a fost reprezentata de o casa a viitorului in care fiecare produs este interconectat, creând o platforma integrata care le ofera locuitorilor ei puterea de a controla si crea o varietate de continut si experiente.

 

SAMSUNG PREMIUM HOUSE (2)Imbinand perfect design-ul de ultima ora cu tehnologia de top, Samsung ofera produse cu design atractiv, precum televizoarele curbate Ultra HD sau masina de spalat proaspat lansata Crystal Blue WW9000 si frigiderul Food Showcase. Acestea au fost dezvoltate pentru a raspunde nevoilor consumatorilor moderni in cautare de functionalitate si solutii de ultima generatie in design, pentru casele lor.

 

Aceste inovatii au fost obiectul unei cercetari vaste la nivel mondial. Spre exemplu, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai captivanta si placuta experienta TV, Samsung a studiat living-urile oamenilor din intreaga lume. Observând ca experienta TV a utilizatorului este mult imbunatatita la o distanta de 4,2 m de TV, Samsung a introdus televizorul Samsung Ultra HD curbat.

 

In ceea ce priveste aparatele electrocasnice, Samsung a observat ca oamenii isi iau mâncarea din frigider in mod diferit, in functie de nevoile pe care le au si de rolurile pe care le joaca in cadrul familiei, observatie ce a condus la conceperea design-ului frigiderului Food Showcase.

 

INSTALLAZIONE3Masina de spalat Crystal Blue WW9000

Noua masina de spalat Crystal Blue WW9000 reprezinta o revolutie in design-ul acestei categorii de produse. Prin intermediul functiei Auto Optimal Wash, 4 tehnologii cu senzori aduna informatii despre incarcatura masinii: marimea, gradul de murdarie si patare, cantitatea necesara de apa si detergent, selectând astfel pentru hainele tale ciclul optim de spalare. De asemenea, masina de spalat poate fi controlata si monitorizata de la distanta prin intermediul telefonului mobil.

 

Design-ul noii masini de spalat Samsung ofera eleganta pura, cu un design simplu. Masina de spalat dispune de un finisaj translucid de cristal albastru, iar usa creeaza un spectru de culori incântatoare atunci când vine in contact cu lumina.

 

Frigiderul Food Showcase

Frigiderul Food Showcase este o contopire uluitoare intre tehnologie, design si functionalitate – exemplul perfect pentru felul in care Samsung imbina curiozitatea, creativitatea si informatiile despre utilizator, pentru a concepe produse remarcabile. Design-ul sau inovator ofera o impartire unica a traditionalului fridiger, in doua spatii separate de depozitare: ShowCase – pentru accesul rapid la alimentele folosite frecvent – si InnerCase, pentru alimentele care au nevoie de un timp prelungit de stocare. Aceasta inovatie a fost dezvoltata dupa observarea atenta a felului in care familiile se folosesc de frigider – centrul fiecarei bucatarii – si ajuta la o mai buna organizare a vietii de familie.

 

INSTALLAZIONE1Principiul design-ului Samsung, „Make it Meaningful”, plaseaza oamenii in centrul conceperii designului si asigura utilizatorii ca esenta cercetarilor este transpusa in caracteristici care raspund la provocari cheie si imbunatatesc vietile consumatorilor.

 

Design-ul a reprezentat mereu una dintre preocuparile Samsung in ceea ce priveste produsele dezvoltate, influentând nu numai felul in care arata si sunt percepute, ci si modul in care functioneaza. Anul acesta, masina de spalat WW9000 si frigiderul Food Showcase sunt cele care transpun in realitate aceasta filosofie. Ambele au un design ce intruchipeaza fuziunea intre un aspect remarcabil si o noua functionalitate care se adapteaza perfect la nevoile consumatorilor in viata de zi cu zi.

Bucuresti, 15 aprilie 2014 – Samsung Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.