QlikView.Next Personal Edition va fi disponibil gratuit publicului la inceputul trimestrului al treilea


qlikview-24 Qlik va pune la dispozitia utilizatorilor o editie personala a platformei si un spatiu cloud gratuit pentru a face schimb de aplicatii

Plaut Consulting Romania anunta ca o versiune gratuita pentru desktop a platformei QlikView.Next Personal Edition va fi disponibila publicului din Romania la inceputul trimestrului al treilea al acestui an. In plus, Qlik va pune la dispozitia utilizatorilor si un serviciu gratuit de cloud pentru a permite schimbul de analize realizate in cadrul aplicatiei de desktop.

Utilizatorii versiunii Personal Edition vor putea sa valorifice caracteristicile intuitive ale QlikView.Next pentru a construi, in doar cateva minute si cu efort minim, o aplicatie personalizata pentru nevoile lor. Astfel, ei vor avea acces si vor putea profita de abilitatile interfetei de utilizare Natural Analytics™ inainte ca functionalitatile pentru companii si servere ale platformei complete sa fie disponibile mai tarziu in a doua jumatate a anului.

„Un avantaj extraordinar al platformei QlikView.Next se refera la abilitatea sa unica de a conecta usor mai multe surse de date astfel incat sa scoata in evidenta asocieri noi intre informatii, asocieri de care clientii au mare nevoie in acest moment”, a declarat Robert Novak, Managing Director al Plaut Consulting Romania. „Lumea de business are nevoie de instrumente mai sofisticate de analiza a datelor, care sa le ofere mai mult decat posibilitatea de a vizualiza unidimensional raspunsul la o intrebare data. Ei vor sa gaseasca raspunsuri pentru toate intrebarile pe care le au, rapid si simplu, si sa aiba o viziune completa a informatiilor de business de care se pot folosi.”

Pentru a face posibil schimbul aplicatiilor create in versiunea Personal Edition intre diversi utilizatori, Qlik le va pune la dispozitie, pentru o perioada determinata, si un site cloud gazduit gratuit. Editia curenta extinde abordarea in faze pe care si-a propus-o Qlik, extinzand programul beta QlikView.Next de la clienti si parteneri existenti la publicul larg, care pot astfel sa foloseasca toate datele la care au acces pe calculatoarele lor pentru a lua mai bine decizii. Produsul va fi disponibil pe www.qlikview.com.

Bucuresti, 14 aprilie 2014 – Plaut Consulting Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.