nJoy lanseaza seria de surse Titan pentru iubitorii de gaming


nJoy_PSU_Titan_600Perspective_label              Brandul romanesc nJoy isi mareste gama de produse existente cu o noua serie de surse intitulata Titan. Gama aduce doua modele noi cu o capacitate de putere de 500W, respectiv 600W.

 

Seria nJoy Titan este cea mai noua serie de surse ATX12V v2.3 din portofoliul companiei nJoy. Aceasta gama a fost special gandita si conceputa pentru a satisface nevoile de consum ale gamerilor sau ale persoanelor cu sisteme performante. Siguranta, eficienta, performanta si silentiozitatea fiind caracteristicile cheie ale modelelor din aceasta gama.

 

Una dintre cele mai importante caracteristici ale surselor nJoy Titan este eficienta. Titan functioneaza cu o eficienta de 82% si indeplineste cerintele certificarii internationale 80 Plus Bronze. O alta caracteristica la fel de importanta este PFC-ul Activ, un circuit care regularizeaza tensiunea de intrare astfel incat semnalul transmis spre restul componentelor din sistem sa fie constant.

 

nJoy_PSU_Titan_500Perspective_label“Noua serie Titan reprezinta o consolidare a categoriei de surse PC in portofoliul nostru de produse si se adreseaza in special celor pasionati de gaming. Seria Titan a fost atent gandita astfel incat sa asigure acel plus valoare necesar fiecarui utilizator. Impreuna cu serviciul de garantie Pick-up & Return, ce include seria Titan, consideram ca sursele noastre sunt un adevarat best-buy in segmentul si plaja de pret acoperita.” a declarat Adorian Demeter, Managerul General nJoy.

 

Titan functioneaza la un nivel ultra scazut de zgomot de doar 21dB.Este echipat cu un sistem de control termic avansat, ce regleaza in mod automat viteza de rotatie a ventilatorului de 12 centimetri ultra-silentios in functie de temperatura de operare a sursei, temperatura monitorizata in timp real de senzorii instalati.

 

Din dorinta de a integra maximum de tehnologie in vederea protejarii datelor si sistemelor utilizatorilor nostri, nJoy Titan ofera protectie totala impotriva situatiilor de supra-tensiune (OVP), sub-tensiune (UVP), scurt-circuit (SCP), supra-incalzire (OTP), supra-sarcina (OPP).

Specs

Pentru a facilita accesul la orice componenta din sistem indiferent de dimensiunea carcasei, Titan a fost echipat cu cabluri extra lungi de 50 de centimetri. Pentru un mai bun management in interiorul sistemului cablurile sursei sunt invelite intr-un manson de plastic impletit. nJoy Titan este echipat cu o multitudine de conectori, suficienti oricarei situatii hardware: 5 x SATA, 3 x Molex, 2 x 6 pin + 2 PCI-E, 1 x 4 + 4 pin ATX 12 V, 1 x 20 + 4 pin.

 

Modelele beneficiaza de Garantia Pick-up & Return a producatorului.

 

Seria Titan ofera un raport pret/calitate excelent pentru aceasta categorie de produse, preturile recomandate de catre producator fiind 189 lei pentru Titan 500 si 229 lei pentru Titan 600.

8 Aprilie 2014, Timisoara – Dai Tech Srl

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.