Orange anunta oferta pentru serviciile de internet la viteze 4G


Orange 4G              Astazi Orange Romania lanseaza reteaua 4G in peste 1000 de localitati din tara si se adreseaza clientilor din zonele acoperite 4G cu o oferta dedicata pentru serviciile de internet. Astfel, in acord cu investitiile facute pentru a oferi cel mai inalt standard de calitate a serviciilor de voce prin HD Voice, Orange le ofera clientilor sai si servicii de internet de cea mai buna calitate.

O oferta cu internet inclus pentru toti clientii

Dupa ce in urma cu o saptamana anunta includerea traficului de internet 3G+, cu viteze medii reale incepand de la 6,5 Mbps, in toate abonamentele sale, Orange lanseaza astazi optiuni noi, care le ofera clientilor trafic de internet suplimentar si viteze medii reale marite, de pana la 60 Mbps. Cu abonamentul Pantera, clientii au acces la internet 4G cu viteze medii reale de 30 Mbps si pot folosi acelasi trafic inclus in abonament in tara, pe un al doilea dispozitiv (tableta sau modem), si in roaming*, fara o taxa suplimentara. Din aceasta vara, ei vor putea naviga pe internet la viteze 4G chiar si cand vor calatori in alte tari.

Clientii cu telefoane compatibile au posibilitatea sa testeze gratuit serviciul de internet la viteze 4G timp de 3 luni.

Utilizatorii serviciilor de internet mobil pe laptop sau tableta au trafic de internet din abundenta si acces la viteze medii reale de download de 60 Mbps, incepand cu abonamentul Colibri 16.

Si clientii Orange PrePay au trafic de internet inclus in toate optiunile. In plus, sunt singurii utilizatori de cartele pre-platite din Romania care au acces la servicii de internet 4G.

O oferta completa de dispozitive 4G: smartphone-uri, tablete, modemuri si router

Orange ofera un portofoliu bogat de smartphone-uri 4G, cu 21 de modele, precum Nokia Lumia 625, cel mai accesibil smartphone 4G, sau Samsung Galaxy Core 4G, cu preturi pornind de la 0 euro, impreuna cu abonamentele Pantera. Mai mult, cei care doresc sa-si schimbe smartphone-ul 3G cu unul 4G primesc o reducere suplimentara de pana la 50 de euro prin programul Buy – Back.

Clientilor cu abonament Pantera, Orange le ofera posibilitatea sa opteze pentru o tableta la preț subvenționat la semnarea contractului, in locul unui smartphone. De exemplu, acestia pot achizitiona tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1 4G la pretul de 149 euro impreuna cu abonamentul Pantera 31 pe o perioada de 2 ani.

Cei care acceseaza internetul de pe laptop pot alege cel mai rapid modem Wi-Fi, Air Net 4G E5776, disponibil la 49 de euro impreuna cu abonamentul Colibri 16 pe 2 ani.

De ce au nevoie clientii pentru a folosi internetul 4G

Pe langa acoperire, pentru a accesa internetul 4G clientii au nevoie de o cartela SIM 4G, pe care o pot obtine gratuit in magazin, de un dispozitiv 4G si de un abonament sau o optiune dedicata. In Orange shop, cei care au nevoie de asistenta pentru familiarizarea cu functiile dispozitivelor lor 4G, pentru setari sau pentru conectarea modemului sau routerului 4G la laptop pot fi asistati de catre un Orange Expert.

In premiera, viteze de pana la 300 Mbps

Tot de astazi, clientii din Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Iasi si Timisoara sunt invitati la Orange shop** sa testeze serviciile de internet 4G+, care ofera viteze teoretice de pana la 300 Mbps pentru download. Serviciul va fi disponibil comercial imediat ce pe piata vor fi lansate dispozitive compatibile cu aceasta tehnologie.

Mai multe detalii despre oferta 4G Orange sunt disponibile aici

Bucuresti, 7 aprilie 2014 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.