Panasonic reinnoieste gama telefoanelor digitale fara fir cu noi modele inteligente, elegante si usor de utilizat


Panasonic DECT (KX-TGC220B) Front               Panasonic a anuntat patru noi modele de top din gama de telefoane digitale fara fir (DECT) – KX-TGE220, KX-TGC220 si KX-TGB210 – toate oferind calitate remarcabila a convorbirilor, un design subtire si elegant cu o interfata usor de utilizat.

 

Cu un ecran widescreen alb-negru, butoane mari si compatibil cu dispozitivele auditive, KX-TGE220 este proiectat pentru a fi utilizat cu usurinta, fiind dotat in acelasi timp cu un ecran LCD ce poate fi usor de citit, o interfata intuitiva si un design clasic, compact. Modelul KX-TGC220 are o forma compacta si eleganta – o completare perfecta pentru orice casa contemporana si minimalista. De asemenea, modelul KX-TGB210 cu un design pop si casual este disponibil in mai multe culori – negru, alb, rosu, albastru, roz, si albastru pastel (Pastel bleu) – avand astfel un stil care se potriveste in fiecare casa.

 

Inteligenta in gestionarea apelurilor

Gama de telefoane Panasonic DECT ofera utilizatorilor o varietate de optiuni de blocare pentru a avea un control complet asupra apelurilor nedorite. Fiecare dintre noile telefoane fara fir Panasonic (cu exceptia KX-TGB210) dispune de functia Nuisance Call Block care va permite sa blocati apelurile frustrante ale telemarketerilor si apelurile scumpe din strainatate. Pot fi inregistrate pana la 50 de numere individuale, alaturi de grupuri intregi de numere blocate. Optiunea permite, de asemenea, respingerea apelurilor cand numarul apelantului nu este vizibil.

 

Modul “Nu deranjati” este, de asemenea, disponibil in aceasta gama (cu exceptia modelelor KX-TGC220 si KX-TGB210) garantand liniste atunci cand aveti nevoie de ea cel mai mult. De asemenea, va permite sa selectati cele mai importante numere ale prietenilor si ale familiei, asigurandu-va ca va pot contacta in orice moment, chiar si atunci cand modul “Nu deranjati” este activat.

 

Panasonic DECT (KX-TGE220N) FrontModelul KX-TGE220, vine de asemenea cu un sistem avansat de preluare a apelurilor, ideal pentru a va ajuta sa gestionati mesajele atat de acasa, cat si atunci cand sunteti plecat. Cand este inregistrat un nou mesaj, unitatea de baza fie poate sa va trimita o alerta printr-un sunet, fie poate trimite un mesaj sonor sau un SMS la un telefon mobil pre-inregistrat sau la un telefon de birou*.

 

Design simplu, cu stil

In plus, fata de functiile intuitive, noile modele DECT Panasonic prezinta un design elegant si compact. Modelul KX-TGE220 dispune de “Vertical Piano Key”, layout-ul in care sunt dispuse butoanele pe unitatea de baza.

 

Aspectele remarcabile nu sunt rezervate doar pentru modelele emblematice, modelele cu design subtire ca KX-TGC220 si KX-TGB210 pot fi instalate oriunde in casa si datorita unui finisaj de exceptie cu o forma rotunjita ofera un confort deosebit in utilizare. Cu o gama de sapte culori, KX-TGB210 este, de asemenea, alegerea perfecta fie daca doriti ca telefonul sa iasa in evidenta, fie sa se potriveasca decorului din locuinta dumneavoastra.

 

Designul modelului KX-TGE220 este la fel de practic pe cat este de elegant si adaptat perfect pentru persoanele in varsta. O tastatura cu iluminare de fundal de culoarea chihlimbarului include butoane mari de apelare care sunt usor de vazut si de apasat. Telefonul este, de asemenea, usor de utilizat avand un design curbat si ergonomic. Telefonul include si o functie de compatibilitate auditiva si taste fizice pentru volum pentru un control mai usor si conversatii fara interferente.

 

Ecran Crystal clear

Prin imbunatatirea calitatii si dimensiunii ecranului, Panasonic se asigura ca utilizarea telefonului fara fir este o experienta mult mai usoara. Incluzand ecrane de 1.4 inch (KX-TGB210), 1.6 inch (KX-TGC220) si de 1,8 inch (KX-TGE220), noua gama DECT ofera o serie de optiuni indiferent de preferintele dumneavoastra.

 

Modelul KX-TGE220 include un ecran LCD de dimensiuni similare cu iluminare alba de fundal pentru un contrast mai bun identificare usoara. Modelele KX-TGC220 si KX-TGB210 dispun de un ecran LCD cu iluminare de fundal de culoarea chihlimbarului, ambele primind un upgrade in ceea ce priveste dimeniunea ecranului, fata de modelele anterioare.

 

Eficienta la un alt nivel

Modul “One Touch Eco” este disponibil la modele din gama (cu exceptia modelului KX-TGB210) ce reduce cu pana la 90% semnalul de apel (signal output) prin apasarea unui singur buton. Mai mult, Eco Mode Plus, noua adaugire fata de modelul KX-TGE220, inregistreaza o performanta eficienta la un nivel cu totul nou. Atunci cand nu este utilizat, puterea de transmitere a telefonului se reduce cu 100%, eliminand complet radiatiile.

 

Conecteaza intreaga casa

Ideal pentru cei care au obiceiul de a-si lasa telefoanele pe unde nu trebuie, cel mai recent model KX-TGE220 include o functie de localizare a telefonului mobil. Daca telefonul a alunecat sub canapea sau este ascuns intr-un buzunar, apasati pur si simplu butonul si unitatea de baza va va suna si il va localiza in cateva secunde. Pentru o si mai buna conexiune in jurul casei, modelul KX-TGE220 ofera, de asemenea, o setare “Intercom All” prin care toate telefoanele din casa sunt conectate oriunde ar fi.

 

Caracteristici suplimentare

Noile telefoane DECT dispun de o serie de alte caracteristici inovatoare care fac gestionarea apelurilor mai usoara ca oricand, inclusiv de o functie de reducere a zgomotului pentru modelul KX-TGE220, care va ajuta sa reduceti in convorbire zgomotul de fundal.

 

In plus, modelul KX-TGE220 este, de asemenea, compatibil cu un accesoriu optional Finder Key, ce va poate ajuta sa scapati de intarzierile cauzate de cheile ratacite. Pur si simplu atasati Key Finder-ul de cheile dumneavoastra si telefonul DECT va ajuta sa le gasiti rapid si usor.

 

Intreaga gama DECT ofera o durata de viata a bateriei foarte mare – timpul de convorbire este de pana la 16 ore, cu o durata in standby de pana la 300 de ore (modelul KX-TGE220).

 

Cele doua modele suplimentare din noua gama sunt KX-TGE210 si KX-TGC210 si ofera aceleasi caracteristici si acelasi design ca celelate modele (KX-TGE220 si respectiv KX-TGC220) dar fara un sistem care sa preia mesajele.

 

* Necesita abonament la serviciul de SMS oferit de furnizorul de telefonie. Specificatiile pot varia in functie de tara.

Bucuresti, 1 aprilie 2014 – Panasonic 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.