ADATA ofera autonomie extinsa dispozitivelor mobile


PC500_2_colorsCompania lanseaza noul acumulator portabil PC500

ADATA™ Technology, companie de top intre furnizorii de module DRAM ultra-performante si produse NAND Flash, adauga un nou membru seriei Choice, si anume noul acumulator portabil PC500, un accesoriu foarte atragator si frumos colorat, ce inmagazineaza toata puterea necesara smartphone-urilor si tabletelor pentru o functionare indelungata.

In timp ce nevoia de acumulatori portabili creste odata cu dezvoltarea industriei de smartphone-uri si tablete, ADATA s-a grabit sa dezvolte si sa lanseze o linie de accesorii mobile menite sa se adapteze la cerintele schimbatoare ale utilizatorilor. Noul PC500 este cel mai recent produs din aceasta categorie, incorporand o baterie Li-polymer cu o capacitate de 5000 mAh. Dispozitivul foloseste curenti de 2.1 Amperi si poate incarca mult mai rapid un dispozitiv mobil. In plus, prezinta numeroase alte elemente de siguranta, ce includ: protectie la supraincarcare/descarcare, protectie la scurt-circuit, protectie la supratensiune/supracurent, protectie termica si auto oprire.ADatat_PC500 data sheet

Vizual, PC500 este echipat de o carcasa frumoasa, colorata fie in roz, fie in turqoise. Nivelul de incarcare poate fi urmarit cu ajutorul LED-ului exterior, iar pentru transport, un saculet frumos decorat va oferi stil utilizatorului. Incarcarea telefonului mobil se poate face cu ajutorul unui cablu USB extra-lung inclus in pachet, in timp ce acumulatorul poate sta in geanta sau in poseta. Noul dispozitiv este orientat spre a oferi cea mai buna solutie de incarcat utilizatorilor de dispozitive mobile, fiind totodata un accesoriu la moda pentru persoanele preocupate de stilul adoptat.

PC500_blue_function

 

Disponibilitate
PC500 va fi disponibil pret recomandat de USD 31,35

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.