Clientii care aleg sa-si porteze numarul la Telekom Romania pot achizitiona doua telefoane si o tableta, la pretul special de 99 lei


Oferta_portare_Telekom_Romania                    Telekom Romania lanseaza un nou pachet promotional adresat clientilor de Voce mobila care doresc sa isi porteze numarul in reteaua Telekom, pentru o comunicare fara griji: la activarea unui singur abonament, prin portare pe 24 de luni, utilizatorii au posibilitatea de a achizitiona 3 device-uri – doua telefoane si o tableta – la un pret special de 99 lei, dar si de a activa o extraoptiune prepaid pe toata perioada contractuala, incarcând cu beneficii un numar prepaid favorit.

Astfel, odata cu abonamentul Nelimitat Voce L la un pret de 19,95 euro/ luna (TVA inclus), activat prin portare pe o perioada contractuala de 24 de luni, clientii pot alege extraoptiunea prepaid Reincarcare cu beneficii, pentru 6,2 euro/ luna (TVA inclus), si pot achizitiona telefoanele Samsung Galaxy Pocket 2 si Samsung Galaxy Grand Prime, precum si o tableta, la un pret preferential – toate cele trei device-uri cu 99 lei.

Extraoptiunea prepaid se activeaza automat si include 3000 minute si 3000 SMS-uri in reteaua Telekom Romania, 200 minute nationale si internationale catre fix si 50 MB trafic de date. Valoarea extraoptiunii Reincarcare cu beneficii se va regasi pe factura lunara a abonamentului ales.

La aceste beneficii, la abonament se adauga si promotia nationala – cu 50% mai multe minute nationale (pentru planurile tarifare care nu includ minute nationale nelimitat) si 50% mai mult trafic de date la super viteza, acordate pe 12 luni pentru contractele de 24 de luni.

in plus, clientii se vor putea bucura de doua bonusuri surpriza acordate pentru contractele pe 24 de luni: 600 minute international catre mobil (100 minute/ luna, in primele 6 luni de contract), respectiv 36 GB trafic de date la super viteza, sub forma unui abonament separat de date (Internet Nelimitat XS), gratuit pentru 24 de luni (1,5 GB/ luna).

Pentru clientii care doresc sa migreze de la cartela Telekom la abonament, beneficiul suplimentar este de 1200 minute nationale acordate pe 24 de luni de contract, sub forma a 50 minute nationale/ luna.

Oferta este valabila incepand cu data de 23 martie 2015 si poate fi consultata pe website-ul Telekom Romania: www.telekom.ro.

23 martie 2015, Bucuresti – Telekom Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.