Logitech Ultrathin Touch Mouse este disponibil in Romania


Logitech_T630_1              Logitech aduce in Romania primul sau mouse ultra portabil tactil. Cu un design modern, subtire si o ergonomie sporita, Logitech Ultrathin Touch Mouse se adapteaza din toate punctele de vedere computerelor MacBook si Ultrabook.
Datorita design-ului subtire si usor, Logitech Ultrathin Touch Mouse incape in orice compartiment al husei pentru laptop, sau chiar in buzunar. Suprafata sa tactila are un finisaj extrem de neted datorita invelisului ce simplifica navigarea prin Windows si ofera acces rapid la toate functiile navigarii Multi-Touch in OS X.
LogitechT630_2
Folosind Bluetooth prin intermediul tehnologiei Logitech Easy-Switch, Logitech Ultrathin Touch Mouse se poate conecta la laptop, desktop sau tableta in acelasi timp, fara a avea nevoie de vreun cablu. Pentru a selecta dispozitivul activ, e nevoie de o simpla atingere de buton. Mouse-ul se poate incarca prin USB si e nevoie de un singur minut de alimentare pentru a oferi o ora de utilizare (timp calculat pentru o utilizarea obisnuita).

Logitech T630_3Pret si disponibilitate
Disponibil in doua versiuni, Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 (culoare neagra) si Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac (culoare alba) sunt disponibile in Romania la un pret recomandat de 359 Lei.

Bucuresti – 28 martie 2014 — Logitech Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.