Reduceri de pana la 40% pentru 52 destinatii intercontinentale la Air France – KLM


AF Havanna RO copy            AIR FRANCE KLM lanseaza astazi campania “Early Bird’’, reducand pretul biletelor de avion in medie cu pana la 40%. Vor beneficia de preturi speciale peste 52 destinatii din America de Sud, Asia, Caraibe si Africa, campania fiind valabila pentru biletele achizitionate in perioada 26 martie – 15 aprilie 2014 iar perioada de calatorie fiind pana la jumatatea lunii decembrie 2014.
Vedetele acestei promotii pentru Air France sunt destinatiile exotice din Caraibe – Republica Dominicana, Guadelupa, Martinica si Cuba cu preturi incepand de la 790 euro dus – intors cu toate taxele incluse.

 

AF P-a-pitre Guagalupe RO copyClientii KLM vor beneficia pana pe 15 Aprilie 2014 de oferte speciale pentru destinatii din Africa de la 607 euro, Asia de la 580 euro si America de Sud de la 685 euro. Toate preturile sunt valabile pentru zborurile dus-intors si includ taxele de aeroport.

Preturile promotionale sunt disponibile atat la achizitiile facute pe platformele online http://www.airfrance.ro si http://www.klm.ro, cat si la agentiile de voiaj si tour operatorii autorizati.

 

“Prin campania Early Bird ne dorim sa adresam tuturor pasionatilor de calatorii invitatia de a profita de aceasta oferta de 3 saptamani pentru a alege destinatiile AIR FRANCE KLM in urmatoarele lor vacante. Perioada de calatorie a acestor bilete este pana la jumatatea lunii decembrie 2014, astfel ca poate cuprinde atat vacanta de primavara cat si cea de vara si de iarna.” a declarat Nicoleta Visan, Marketing Manager AIR FRANCE KLM Romania.

Bucuresti, 26.03.2014 – AIR FRANCE KLM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.