Pentru romani Turcia ramane cea mai cautata destinatie pe timpul verii


Turcia, Antalya

Happy Tour, cea mai mare agentie de turism din Romania dupa cifra de afaceri, anunta ca in topul vanzarilor de vacante pentru perioada de vara se mentine in continuare litoralul turcesc. 67% dintre solicitarile de vacante primite includ Antalya printre optiuni iar in vara anului 2013 Happy Tour va trimite nu mai putin de 7000 de romani intr-un sejur in Turcia.

 

Inca din anul 2011 Happy Tour opereaza 4 curse charter cu plecare saptamanala din Bucuresti spre Antalya si din primavara acestui an, pentru a raspunde cererii in crestere pentru aceasta destinatie, compania a decis introducerea unei noi curse saptamanale impreuna cu Prestige Tours, tour-operatorul grupului Happy Tour.

 

Sejururile in Antalya incep de la 350 euro / persoana / 7 nopti si pot ajunge chiar si la 3.000 euro / persoana la resorturile de 5 stele ultra all-inclusive. Antalya este preferata de turistii romani care calatoresc cu familia, acestia optand pentru servicii all inclusive sau chiar ultra all inclusive.

 

Pe langa Antalya, turistii romani au ales sa isi petreaca vacanta de vara si in destinatii precum insulele grecesti, in special Mykonos, Santorini, Corfu, Creta dar si insulele baleare, Palma de Mallorca sau in Tenerife.

 

“Pentru acest sezon de vara am observat o schimbare considerabila in comportamentul turistului roman. In primul rand turistii au profitat de ofertele de tip early bird lansate la inceputul anului si si-au rezervat vacanta de vara inca din primele luni ale anului, beneficiind de reduceri de pana la 40%. In anul 2013 turistii nostri au ales conditii de cazare mai bune si vacante mai scumpe”, a declarat Madalina Grosu, Product Manager Happy Tour.

 

Bucuresti, 20 August 2013Happy Tour

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.