LG G2 Mini s-a lansat la nivel global


LG_G2_mini           LG Electronics (LG) aduce primul smartphone compact din seria G pe piata globala, LG G2 mini. Fiind prezentat in luna februarie la Mobile World Congress (MWC) din Barcelona, LG G2 mini ofera excelenta in design si caracteristicile UX premium ale mult premiatului LG G2, intr-o forma mai mica.

Cel mai mic telefon LG din seria G, G2 mini pastreaza design-ul inovator cu butonul din spate si stilul minimalist, introduse pentru prima data la LG G2. Ecranul IPS de 4.7 inci si bateria detasabila de 2440 mAh completeaza procesorul Quad-Core si sistemul de operare Android 4.4 KitKat, pentru o experienta multimedia excelenta. Disponibile atat in versiunea LTE, cat si 3G, G2 mini este dispozitivul perfect pentru utilizatorii care vor sa isi schimbe smartphone-ul actual cu unul mai performant.

LG G2 mini are si functia Knock Code, care permite utilizatorilor sa isi porneasca si sa isi deblocheze smartphone-urile LG printr-un singur pas simplu, atingand intr-un mod personalizat ecranul telefonului. Acesta ofera o securitate mai mare, intrucat modelul de atingere a ecranului poate fi compus din doua, pana la opt atingeri, care permit mai mult de 80.000 de combinatii posibile. Knock Code poate fi folosit in orice zona a ecranului, cu o singura mana, intr-un mod foarte eficient si convenabil.

“LG G2 mini este extrem de compact si ofera o combinatie de design, hardware si caracteristici UX, care pana acum nu erau disponibile in aceasta clasa de smartphone-uri, ceea ce il face sa fie o optiune foarte atractiva pentru segmentul mediu”, a declarat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. “Cu G2 mini, obiectivul nostru este de a permite cat mai multor consumatori sa experimenteze beneficiile cheie ale G2, intr-un format mai mic. Din acest punct de vedere, suntem increzatori ca G2 mini este un succes.”
In scopul de a satisface nevoile utilizatorilor din intreaga lume, LG G2 mini va fi disponibil in mai multe variante 3G/4G LTE, Single / Dual SIM si in patru optiuni de culori vibrante, inclusiv negru titan, alb lunar, rosu si auriu, in functie de regiune. Lansarea pe piata globala va avea loc in aprilie, in tarile CSI, urmate de pietele din Europa, Asia, America Latina, Orientul Mijlociu si Africa. Detalii cu privire la disponibilitatea in aceste piete si in alte tari vor fi anuntate la nivel local in saptamanile urmatoare.

Specificatii cheie:
– Procesor: 1.2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8926 (LTE) / MSM8226 (3G)
1.7GHz Nvidia Quad Core Tegra 4i (versiunea LATAM LTE)
– Ecran: 4.7 inci qHD IPS (960 x 540)
– Memorie: 8GB eMMC / 1GB RAM / SD Slot Card
– Camera: Spate 8.0MP / 13.0MP (versiunea LATAM LTE) / Fata 1.3MP
– Baterie: 2,440mAh (detasabila)
– Sistem de Operare: Android 4.4 KitKat
– Marime: 129.6 x 66.0 x 9.8mm
– Greutate: 121g
– Retea: Cat. 4 / Cat. 3 (LATAM), HSPA+ 21Mbps (3G)
– Conectivitate: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS, NFC (doar versiunea 4G LTE)
– Culori: negru titan, alb lunar, rosu si auriu, (in functie de regiune)
– Alte caracteristici: Knock CodeTM, Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, Quick Window, etc.

Bucuresti, 27 martie 2014 — LG Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.