In sfarsit are si COSMOTE Romania un site mai modern, mai prietenos


Noul site CosmoteCOSMOTE Romania isi relanseaza website-ul

COSMOTE Romania anunta relansarea website-ului http://www.cosmote.ro, ca parte a preocuparilor operatorului de a oferi acces mai usor la informatie si la serviciile companiei. Noul website vine cu un design nou, cu o noua structura si introduce o platforma e-shop integrata, care va permite achizitionarea unei game largi de servicii COSMOTE si diverse produse. Vizitatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a activa contracte noi sau de a le reinnoi pe cele existente, precum si de a realiza diferite actiuni in contul lor.

Olaf_Lausen
„Noul cosmote.ro aduce o experienta online de inalta calitate, mai captivanta si un proces mai usor de a alege abonamentele perfecte. Suntem incantati sa punem la dispozitia utilizatorilor un website automatizat in intregime, care ofera o metoda mai simpla si mai eficienta de a naviga printre serviciile si produsele companiei. Clientii pot acum sa comande online, primind coletul acolo unde isi doresc”, a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff si Director Dezvoltarea Afacerii Romania.

Noul website COSMOTE vine cu noi functionalitati precum Automatul de oferte, o metoda de selectie prin care clientii isi pot configura orice pachet cu smartphone, abonament, extraoptiune si accesoriu intr-o singura pagina. In plus, cu scopul de a ajuta consumatorii sa gaseasca telefonul mobil ideal pe baza nevoilor personale, si nu doar conform cu caracteristicile tehnice, noul website a integrat instrumentul Match Me, organizat sub forma unui chestionar nontehnic, concentrat pe preferintele clientilor, nevoile si obiceiurile lor, acoperind arii precum Internet, e-mail, multimedia si mobilitate. Ca urmare a informatiilor furnizate de clienti, functionalitatea Match Me va afisa sugestiile corespunzatoare de telefoane mobile.

De asemenea, website-ul este prevazut cu Fast Access Line, o lista derulanta care permite afisarea instanta a celor mai importante actiuni ce pot fi realizate de catre client, si cu sectiunea MyAccount, prin care clientii isi vor putea gestiona propriul cont.
Magazinul online ofera o gama larga de terminale si accesorii, alaturi de serviciile companiei. Clientii pot alege optiunea preferata de expediere, livrarea acasa sau preluarea produselor dintr-un magazin COSMOTE, precum si metoda preferata de plata, online sau ramburs.
Noul website are un design adaptiv, armonizandu-se oricarui tip de ecran, oferind astfel o experienta completa in functionare indiferent de terminalul pe care este accesat.

Bucuresti, 25 martie, 2014 – COSMOTE Romania

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.