Device-urile Allview vor avea preinstalata aplicatia de navigare Sygic


sygic             Device-urile Allview sunt primele terminale sub brand autohton care vor avea preinstalat softul de navigare Sygic, ca urmare a parteneriatului semnat de societatea romaneasca cu unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de software de navigatie la nivel mondial.

„Sygic a fost alaturi de noi inca din 2007, cand am dezvoltat primul GPS romanesc. Odata cu demararea parteneriatului nostru, clientii Allview vor avea preinstalat pe device-urile lor cel mai popular soft de navigatie offline din lume, care este apreciat de milioane de utilizatori”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Aplicatia Sygic va fi disponibila pe toate tabletele si smartphone-urile Allview dotate cu GPS. Utilizatorii au posibilitatea sa testeze softul gratuit timp de 30 de zile, dupa care pot opta pentru achizitionarea pachetului complet de navigatie.

Sistemul de navigare Sygic ofera o interfata moderna, intuitiva si usor de utilizat, ghidare vizuala si audio de inalta acuratete, harti 3D cu acoperire in intreaga lume actualizate periodic si functii utile precum head up display ( oglindirea imaginii de pe device in parbriz pe timp de noapte) sau avertizare cand urmeaza curbe periculoase, limite de viteza sau radare fixe. Aplicatia Sygic nu necesita conectarea la internet.

Brasov, 25 martie 2014 – Allview

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.