Distractie fara frontiere – oferta de Paste aduce bonus minute internationale pe mobil pentru clientii Orange PrePay


caseta-paste              Pentru ca se apropie sarbatorile de Paste Orange ofera tuturor clientilor sai PrePay posibilitatea de a fi in contact cu cei dragi, prin minute bonus pe mobil catre tara preferata din Uniunea Europeana.

Astfel, fie ca au deja o cartela sau işi activeaza un SIM nou, clienţii vor primi bonus minute internationale pe fix si mobil catre o tara din Uniunea Europeana, la alegere.

Pentru activarea ofertei este suficient un apel la *100#, ramura Uniunea Europeana sau accesarea contului personal Orange, secţiunea Uniunea Europeana. La fiecare 30 de zile, pana pe 30 iunie 2014, clientii pot selecta tara pentru care vor sa le fie alocate minutele bonus.

De exemplu, clientii PrePay care aleg optiunea cu 6 euro credit primesc lunar 3000 de minute in Orange, SMS nelimitat in retea, 150 minute nationale si internationale sau SMS nationale, precum si 200 MB de trafic pentru internet pe mobil. Iar daca opteaza pentru Spania ca tara preferata primesc bonus 150 minute internationale pe fix sau mobil, pe care le pot folosi sa comunice cu familia sau prietenii de acolo.

De asemenea, toti utilizatorii PrePay beneficiaza si de programul de loialitate PrePay Bonus, prin care sunt rasplatiti cu noi avantaje la reincarcare. Astfel, acestia primesc bonus in minute, mesaje sau MB la fiecare reincarcare, reduceri la telefoane prin Orange Phone Credit si pot castiga lunar telefoane, tablete, precum si alte premii surpriza. Toate avantajele se aloca automat utilizatorilor Orange PrePay pentru reincarcari de minim 4 euro credit, fara a fi necesara inscrierea in program.

„Prin promotia Orange PrePay ”distractie fara frontiere” ne dorim sa le oferim tuturor utilizatorilor de servicii preplatite din Romania un beneficiu relevant si apreciat de foarte multi dintre ei. Am remarcat un interes crescut al clientilor PrePay pentru serviciul de voce international pe mobil, de aceea am creat special pentru ei o oferta care sa le aduca acest beneficiu.” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager – Prepay in cadrul Orange Romania.

Oferta de Paste “distractie fara frontiere “ va fi promovata printr-un nou spot TV cu simpaticele personaje Millidge si Doig, care invita la o calatorie imaginara si distractiva prin Europa.

24 martie 2014, Bucuresti – Orange Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.