De 4 ori mai multe aplicatii pentru internship decat in 2011 la IXIA


Ixia_Teo Ceausu          IXIA Romania a incheiat sesiunea de inscrieri pentru programul de internship Network your knowledge @ IXIA. Pentru cele 26 de locuri disponibile pentru internship in centrul sau de cercetare-dezvoltare din Bucuresti, compania a primit aproape 800 de CV-uri de la studenti si alti potentiali candidati. Acest numar este de peste 4 ori mai mare decat numarul de aplicatii inregistrat in 2011, la debutul programului, ceea ce demonstreaza dinamica si atractivitatea acestei industrii in Romania.  Network your knowledge @ IXIA se adreseaza studentilor care au  bune cunostinte de programare in limbajele  C#, C, C++, TCL, Python sau  Java si se va derula in perioada iunie-august 2013.

Pe langa acces direct la tehnologii de testare de retele de ultima ora si echipamente de lucru moderne, internii IXIA vor lucra intr-un mediu profesionist si vor avea permanent sprijinul unui mentor. In acelasi timp, vor fi parte activa din echipa, bucurandu-se de beneficiile pe care le au si ceilalti angajati. In functie de rezultate, cei mai buni vor primi o oferta de lucru full-time.


“Avem avantajul de a avea in Romania o sursa reala de talente in programare, noi fiind aici sa le identificam si sa le incurajam sa creasca”, spune Teodor Ceausu, Country Manager IXIA Romania (foto). “Nu de putine ori internii nostri din Romania au avut contributii reale la produse pe care IXIA le comercializeaza peste tot in lume”, adauga acesta.

IXIA, una dintre cele mai importante companii de validare si vizibilitate a retelelor de telecomunicatii din lume, este activa pe piata din Romania de peste 12 ani si are in prezent peste 400 de angajati. Centrul de cercetare-dezvoltare de la Bucuresti este cel mai mare si cel mai competitiv centru al companiei, IXIA numarand peste 1.400 de angajati si fiind prezenta in peste 30 de tari la nivel global.

10 iunie, Bucuresti – IXIA Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.