GOCLEVER lanseaza camera de masina DVR Titanium, cu functie de inregistrare nocturna


GOCLEVER_DVRTitanium_01GOCLEVER anunta extinderea portofoliului de camere video cu modelul GOCLEVER DVR Titanium, prima camera de mașina din portofoliu cu functie de inregistrare nocturna. Noul dispozitiv se adreseaza celor mai pretentiosi utilizatori, oferind inregistrare Full HD la 30 de cadre pe secunda, atat in timpul zilei, cat si noaptea.

 

DVR Full HD este un dispozitiv compact si elegant, usor de montat pe parbrizul masinii. Suportul de masina si incarcatorul auto incluse in pachet garanteaza fixarea usoara si functionarea de lunga durata a camerei. Bateria de tip Li-Ion permite folosirea camerei si in timpul incarcarii. Capacitatea de 500 mAh a bateriei face posibila utilizarea camerei timp de 20 de minute, fara alimentare continua, pentru a face fotografii si inregistrari video in afara masinii.

 

Senzorul de imagine CMOS de 5MP permite utilizatorilor sa filmeze si sa realizeze imagini de calitate pe timp de zi, chiar si in conditii de iluminare redusa. Unghiul de inregistrare de 170 de grade ofera o perspectiva asemanatoare cu cea  perceputa de ochiul uman, eliminand unghiurile moarte. O functie inovatoare este posibilitatea folosirii camerei pe timp de noapte. Inregistrarea nocturna este permisa prin incorporarea a 4 diode infrarosu, care, impreuna cu lentilele moderne, asigura o calitate ridicata a imaginilor captate.

 

Pe langa inregistrarea Full HD la 30 de cadre pe secunda, camera ofera posibilitatea inregistrarii la rezolutie 720p 60 de cadre pe secunda. Fisierele AVI si JPG pot fi stocate pe carduri de memorie SD de pana la 32 GB. O alta noutate adusa de DVR Titanium este incorporarea a doua sloturi de carduri de memorie SD, capacitatea maxima de stocare fiind astfel de 64 GB.

Imaginile inregistrate pot fi redate pe ecranul LCD de 2,7 inch al dispozitivului sau pe televizor ori calculator prin intermediul iesirilor Mini USB 2.0 si Mini HDMI. Camera include de asemenea un difuzor si un microfon.

Specificatii:

Ecran LCD

2.7” TFT

Unghi de inregistrare

170 de grade

Rezolutii de inregistrare suportate

1080p @ 30 fps, 720p @ 60 fps

Format video

AVI

Rezolutie de fotografiere

5 MP

Format imagini

JPG

Slot card de memorie

2x SD de 32 GB (total 64 GB)

Microfon

Incorporat

Boxe

Incorporate

Moduri de functionare

Mod zi/noapte cu control automat de senzitivitate

Porturi

1 X Mini USB

1 X Mini HDMI

Accesorii incluse in pachet

Cablu USB, suport auto, incarcator auto

Alimentare

5V 500MA

Baterie

500 mAh, autonomie  de pana la 20 de minute

 

GOCLEVER DVR Titanium va fi disponibila in oferta distribuitorilor locali incepand cu sfarsitul lunii martie la un pret pornind de la 459 lei.

Bucuresti, 5 martie 2014 – GOCLEVER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.