DISNEY MOVIES ON DEMAND a venit pe SEENOW


DMOD in Seenow 2Incepand cu luna februarie 2014, DISNEY MOVIES ON DEMAND, o colectie impresionanta de povesti clasice si aventuri extraordinare, a devenit disponibila utilizatorilor SEENOW din Romania.

SEENOW este primul serviciu de live TV si Video on Demand din Romania disponibil pe toate ecranele: PC, smartphone si tableta cu IOS, Android sau Windows 8, Smart TV Samsung si LG precum si Smart TV Box Evolio.  

Desene animate ca “Wall-E”, “Pinochio”, “Finding Nemo” sau “Cars” si filme precum “Enchanted”, “Marry Poppins” sau “George of the Jungle” sunt doar cateva din titlurile pregatite pentru a fi disponibile consumatorilor de toate varstele.Finding Nemo

“Suntem incantati sa introducem in premiera pentru Romania pachetul de filme cel mai indragit de la Disney. Valoarea filmelor Disney este data de caracterul lor atemporal si de faptul ca pot fi vazute si revazute de oricare membru al familiei. SEENOW isi sustine astfel promisiunea de a fi serviciul cu cea mai mare diversitate si valoare a continutului oferit clientilor sai.”  – Catalin Clemente (Director Sales si Marketing al Direct One S.A.)

Colectia filmelor Disney este disponibila pe SEENOW in cadrul pachetului AVANTAJ. Acest pachet contine peste 800 titluri de filme, documentare si seriale, impartite in mai multe sectiuni precum: Filme Hollywood, Filme romanesti, Bollywood, Documentare, Lifestyle, AXN Now, Cartoon Network si, bineinteles, Disney Movies on Demand. Pentru pachetul AVANTAJ, pretul abonamentului pentru o luna este de 2 euro.

Pe SEENOW ai acces la o grila variata de canalele TV romanesti si la cele mai populare posturi TV premium: TV1000, Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney JR, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, AXN, AXN Black, AXN White, Viasa Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel, dar si multe altele, care asteapta sa le descoperi impreuna cu librariile de emisiuni inregistrate de la canale locale si internationale.

Race to Witch MountainOferta de filme SEENOW contine o selectie de filme artistice din anii trecuti sau foarte noi, lansate la scurt timp dupa iesirea din cinema, seriale AXN NOW si Filmbox, filme romanesti si indiene, desene animate, documentare HD si posturi de radio pentru o experienta completa de entertainment. In plus, tot in SEENOW ai si sectiunea Filme Premium care ofera o librarie de filme in regim de inchiriere, printre care si cele mai noi lansari din cinema.

Foarte important pentru utilizatorii noi, care vor sa testeze serviciul, pe SEENOW exista o zona de continut gratuit foarte diversificata si generoasa, sectiunea Freezone, pe care o poti accesa instant.

Pentru utilizatorii din afara Romaniei SEENOW si cu o oferta de continut dedicata de canale TV si filme romanesti.

Serviciul SEENOW este dezvoltat si operat de Direct One, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata companiilor care vand servicii in regim wholesale catre marii operatori de comunicatii. In urma cu 4 ani, Direct One a luat decizia de a investi in dezvoltarea unei noi linii de business, care sa diferentieze compania de competitorii sai din piata de telecom si sa exploateze oportunitatea oferita de nevoia de distributie a continutului video pe Internet.

28 februarie 2014 – Direct One

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.