De azi “Vorbesti, net primesti” la Vodafone


1287x929_vodafone_logoVodafone lanseaza astazi promotia “Vorbesti, net primesti”, prin care toti utilizatorii Cartelei Vodafone, noi si existenti, acumuleaza trafic de date gratuit pentru toate apelurile efectuate si primite, indiferent de retea. Traficul de date va fi acordat de doua ori pe luna, in limita a 5GB lunar. Fiecare convorbire primita sau efectuata aduce clientilor Cartelei Vodafone 1MB de trafic de date.

“Campania Vorbesti, Net Primesti  aduce o experienta de comunicare imbogatita cu puterea Internetului, in cea mai performanta retea de date mobile din Romania. Astfel, toti clientii Cartelei Vodafone primesc 1MB de net pe mobil pentru fiecare apel primit sau efectuat. Oferta este cu atat mai avantajoasa atunci cand ambele persoane care poarta o convorbire sunt in reteaua Vodafone, intrucat orice apel le aduce fiecaruia Internet gratuit. Oferta noasta este, asadar , o invitatie adresata tuturor iubitorilor de Internet din Romania, de a veni  in reteaua Vodafone si a se bucura de o combinatie unica de beneficii si experienta superioara de navigare”, a spus Radu Tudorache, Director Prepaid, Vodafone Romania.

Pentru a primi aceste beneficii, utilizatorii trebuie doar sa se inscrie in promotia “Vorbesti, net primesti”, prin trimiterea unui SMS gratuit la numarul 2777. Clientii Cartelei Vodafone primesc primul bonus la doua saptamani de la inscrierea in campanie, iar valabilitatea acestuia este de doua saptamani. Durata minima a unui apel eligibil este de 1 minut. Valoarea minima de acordare a bonusului este de 10MB, echivalentul a zece convorbiri telefonice. Acest trafic de date se consuma cu prioritate, inaintea oricarui alt bonus, a extraoptiunii sau a creditului si este valabil doar in tara,

Clientii se pot inscribe in promotia “Vorbesti, Net primesti” pana la data de 31 martie 2014. Odata inscrisi in promotie, clientii beneficiaza de bonusul de Internet pana la 31 ianuarie 2015, cu posibilitatea de prelungire.

Tot astazi, Vodafone lanseasa o noua campanie de comunicare pentru a promova oferta “Vorbesti, net primesti”.

“Invitam publicul sa se bucure de inca o campanie indrazneata marca Vodafone, care prezinta publicului un nou personaj real si pitoresc. Personajul nostru este un tanar de 25 de ani, Dan Gheorghe, care strabate drumurile la volanul unui TIR si traieste, in acelasi timp, o frumoasa poveste de dragoste alaturi de prietena sa. Vodafone invita utilizatorii pe pagina https://www.facebook.com/Dan.Soferul pentru a afla mai multe despre viata lui Dan si a-i oferi sugestii despre locurile frumoase din tara ce merita sa faca parte din poveste”, a spus Laura Barbu, Brand Director, Vodafone Romania.

Mai multe informatii despre noua oferta sunt disponibile pe www.vodafone.ro/cartela

Bucuresti, 18 februarie 2013 – Vodafone Romania

One response to “De azi “Vorbesti, net primesti” la Vodafone

  1. Have you ever considered publishing an ebook or guest authoring on other websites?
    I have a blog based on the same subjects you discuss
    and would love to have you share some stories/information. I
    know my subscribers would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.