Computaris a livrat in timp record o solutie de management al traficului Wi-Fi unui operator mobil din Romania


        Computaris, lider pe piata de consultanta si integrare de sisteme din industria telecom (http://www.computaris.com), anunta livrarea in timp record a unei solutii de management al traficului Wi-Fi unui operator mobil din Romania.

Solutia Computaris pentru managementul retelelor Wi-Fi este accesibila utilizatorilor romani ca parte a unui serviciu lansat de operator in cateva zeci de locatii din tara. Platforma a fost proiectata si integrata in timp record si permite operatorului sa ofere acces la servicii de Internet unui numar nelimitat de utilizatori, de pe orice tip de terminal.

Utilizand platforma Computaris, operatorul controleaza cu usurinta accesul la reteaua sa Wi-Fi pe baza schemelor flexibile de autentificare si de autorizare a utilizatorilor, care permit configurarea accesului la nivel de utilizator, grup de utilizatori sau per locatie, precum si monitorizarea si personalizarea accesului pe baza rapoartelor detaliate despre datele de trafic si profilul utilizatorilor. Un element unic al platformei este reprezentat de capacitatea de a localiza serviciul nou-lansat si de a oferi continut si reclame specifice fiecarei locatii.

„Solutia Computaris permite operatorului sa atraga mai multi clienti si sa ii loializeze pe cei existenti oferindu-le acces la servicii de Internet din locurile preferate; operatorul poate utiliza noul serviciu si ca pe un nou canal de promovare a companiei in mediul online si pentru a crea noi surse de venituri prin livrarea de reclame in functie de locatia din care utilizatorii acceseaza serviciul de Internet” declara Bogdan Danila, Director Tehnic Computaris.

Computaris sprijina operatorii mobili si furnizorii de servicii de comunicatii din intreaga lume oferindu-le o solutie de management al retelelor Wi-Fi completa, scalabila si flexibila, care inglobeaza peste 20 de ani de experienta in dezvoltarea si implementarea de proiecte telecom la nivel global.

Despre Computaris

Computaris, parte a grupului R Systems, este o companie specializata in integrare de sisteme, consultanta tehnica si dezvoltare software pentru industria de telecomunicatii, in special pentru pietele din Europa, America de Nord si Sud-Estul Asiei.

Computaris ofera expertiza telecom la cele mai inalte standarde in urmatoarele domenii: rating si charging in timp real, mesagerie, mediere de date, management broadband, sisteme de loializare si de reducere a ratei de churn. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.computaris.com

Bucuresti, Romania – 17 iulie, 2012 – Computaris Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.