Allview lanseaza Viva D8, cea mai accesibila tableta 3G de 7,9 inch din portofoliu


Allview VivaD8Allview  lanseaza astazi tableta Viva D8. Noul device este dotat cu display IPS de 7,9 inch, procesor Dual Core de 1,3 GHz, doua camere foto, ofera conectivitate 3G HSPA+ si ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

„Noua tableta din gama Viva lansata astazi ofera performanta optima si portabilitate la un pret accesibil. Dotata cu un display de dimensiuni ideale si compatibila cu Smart2View, Viva D8 reprezinta o alegere inspirata”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Displayul IPS de 7,9” cu o rezolutie de 1024×768 pixeli ofera solutia ideala pentru urmarirea filmelor HD preferate si vizualizarea imaginilor la o claritate deosebita.

Tableta este dotata cu o camera principala de 3MP care ofera functii ingenioase precum detectare zambet, capturare vocala, fotografiere HDR si foto panoramic. In partea frontala a tabletei se afla o a doua camera de 1MP care faciliteaza convorbirile video.

Viva D8 ofera conectivitate 3G HSDPA+, GPS, Bluetooth 4.0, wi-fi si port usb. Prin intermediul functiei de apelare, utilizatorii au posibilitatea de a efectua si a primi apeluri, mesaje text sau multimedia.

Tableta este compatibila cu tehnologia Miracast, care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

Allview Viva D8  poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 649 lei.  Tableta poate fi achizitionata si împreuna cu adaptorul wireless display Smart2View, la pretul de 749 lei.

Pentru mai multe detalii legate de noul device, consultati pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, http://www.allview.ro.

Brasov, 30 ianuarie 2014 – Allview Mobile Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.