E-Boda lanseaza Full Stream, gadgetul ce permite conectarea prin wireless a unui smartphone, tablete, laptop sau PC cu un televizor cu port HDMI


IMG_3157

Full Stream permite redarea prin wireless a continutului de pe smartphone, tableta, laptop sau PC pe un televizor, activand in acelasi timp functia dual display

E-Boda lanseaza Full Stream, gadgetul ce permite conectarea prin wireless a unui smartphone, tablete, laptop sau PC cu un televizor cu port HDMI. Astfel, indiferent de sistemul de operare al gadget-urilor lor, folosind o conexiune wireless, utilizatorii pot reda continutul de pe dispozitivul lor pe un televizor, transformandu-l cu usurinta intr-un Smart TV. In acelasi timp, Full Stream asigura functia dual display, ce ofera posibilitatea de a naviga in continuare pe smartphone, tableta, laptop sau PC fara a intrerupe conexiunea.

”Smartphone-urile, tabletele sau notebook-urile sunt prezente in permanenta in viata noastra, iar romanii isi doresc o experienta cat mai completa de utilizare de la toate aceste dispozitive. Si tocmai asta le oferim prin Full Stream,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. ”De acum, o tableta sau un smartphone poate deveni sursa dubla de divertisment pentru toti membrii unei familii, care se pot bucura de tipuri diferite de continut pe acelasi dispozitiv, rezolvand si problema cablurilor incomode. Mai mult, oricine isi poate transforma televizorul intr-un Smart TV,” adauga Alexandru Dragoiu.

Full Stream_1Full Stream integreaza un procesor AM 8251 si o memorie RAM de 128 MB. Dispozitivul este compatibil cu orice smartphone, tableta, laptop sau PC dotate cu sistemele de operare Android 4.0 sau versiunile ulterioare, iOS 6 sau versiunile ulterioare, Mac 10.7 si Windows XP/7/8. Prin intermediul aplicatiei EZcast acestea pot fi conectate la orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unei conexiuni wireless.

Full Stream_5Full Stream ofera o experienta de utilizare intuitiva. Este suficient ca utilizatorii sa isi instaleze pe dispozitivul lor (smartphone/ tableta/ laptop/ PC) aplicatia EZcast si sa conecteze Full Stream la un televizor cu port HDMI. Prin intermediul conexiunii wireless, aparatul face legatura intre smartphone, tableta, laptop sau PC si televizor. Utilizatorii pot reda un timp de continut pe televizor, iar in acelasi timp isi pot continua activitatea pe acelasi dispozitiv.

Full Stream_3Astfel, Full Stream permite utilizatorilor sa vizualizeze filme pe televizor, direct de pe tableta sau laptop, iar in acelasi timp pot continua sa navigheze pe internet, isi pot verifica e-mailurile sau socializa cu prietenii pe Facebook sau initia apeluri voce. In zona de business, in timpul video-conferintelor realizate prin intermediul aplicatiilor de tip VoIP, participantii pot reda simultan prezentarile de pe laptop conectand Full Stream la un proiector, fara a intrerupe convorbirea. In timpul calatoriilor, cei mici se pot distra urmarind desenele animate preferate pe televizorul hotelului, in timp ce parintii fac traseul urmatoarelor excursii pe acelasi dispozitiv. Cu ajutorul dispozitivului Full Stream, utilizatorii pot transforma cu usurinta orice televizor cu HDMI intr-un Smart TV.

 

Full Stream va fi disponibil online, pe www.e-boda.ro, la pretul recomandat de 199 lei. Mai multe detalii se gasesc pe fullstream.e-boda.ro.

Bucuresti, 10 aprilie 2014 – E-Boda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.