Samsung isi extinde portofoliul de aparate foto SMART cu cinci noi modele


WB1100F_012_Dynamic7_blackSamsung Electronics Co., Ltd, isi extinde portofoliul de aparte foto compacte smart cu lansarea a cinci noi modele ce le ofera utilizatorilor functii avansate de conectivitate: WB2200F, WB350F, WB1100F, WB50F si WB35F.

 

Tehnologiile NFC si Wi-Fi de ultima generatie de la Samsung faciliteaza impartasirea imaginilor cu prietenii si familia. Cea mai noua functie Tag&Go faciliteaza conectarea cu alte dispozitive si smartphone-uri dotate cu NFC. Este suficienta o simpla atingere a smartphone-ului si a aparatului foto, iar imaginile pot fi transferate cu usurinta.

 

Fara sa fie necesara folosirea unui manual de instalare, pot fi activate o serie de functii ce faciliteaza transferul, impartasirea si backup-ul imaginilor. Acestea includ Photo Beam, care transfera imediat imaginea vizualizata de pe aparatul foto pe un smartphone. Cu AutoShare, se realizeaza automat un backup al imaginilor, in timp ce MobileLink le permite utilizatorilor sa selecteze ce imagini sa transfere, astfel incat fotografiile sa poata fi organizate cu usurinta. Remote View Finder ofera o mai mare flexibilitate atunci cand utilizatorul se pregateste sa faca fotografii, aparatul foto putand fi controlat prin intermediul smartphone-ului, acesta din urma actionand ca un vizor si asigurand accesul la o serie de setari manuale.

 

WB2200F_003_Right-Angle_Black_1WB2200F – Zoom Optic 60x si design Dual Grip

Cei care acorda o atentie deosebita detaliilor se pot apropia si mai mult de subiectul lor cu noul Samsung WB2200F, un aparat Super Bridge Long Zoom cu zoom optic 60x. In plus, Designul Dual Grip ofera un aspect asemanator aparatelor DSLR profesionale, precum si bateria cu durata de viata extinsa.

 

Avand un senzor BSI CMOS de 16MP, WB2200F produce imaginii in culori vii, bogate in detalii, astfel incat fotografiile vor fi la fel de atractive precum peisajul imortalizat. Avand optiunea de a folosi zoom-ul optic la o viteza de doua ori mai mare sau de a sari direct de la zero la 60x, plaja de optiuni ofera control sporit asupra captarii imaginilor.

 

Cu ajutorul obiectivului cu unghi larg, de 20mm, utilizatorii pot cuprinde mai mult dintr-o scena in fotografiile lor. Posibilitatea inregistrarii Full HD la 30 cadre pe secunda le ofera utilizatorilor filmulete de calitate, care pot fi vizualizate pe display-ul hVGA LCD de 75 mm (3 inci).

 

Dotat cu vizor electronic, aparatul le permite fotografilor sa capteze imaginile dorite cu mai mare usurinta, iar butonul i-Function ofera acces instantaneu la o serie de setari manuale ale dispozitivului. Fotografii amatori si profesionisti vor putea beneficia de modurile Smart de fotografiere, care ofera setarile ideale pentru orice scenariu.

 

WB350F_001_Front_blackWB350F – fotografii uimitoare, usor de distribuit

Persoanele care doresc sa faca si sa distribuie imagini impresionante pot face acum acest lucru cu aparatul foto SMART Samsung WB350F. Aceast aparat de ultima generatie este echipat cu un zoom optic de 21x si cu un obiectiv standard de 23mm grandangular, lucru care le permite utilizatorilor sa capteze imagini de o profunzime uimitoare.

 

WB350F este, de asemenea, dotat cu un senzor impresionant BSI CMOS de 16MP. Acesta elimina necesitatea utilizarii unui blit in momente nepotrivite sau la evenimente, intrucat senzorul performant are nevoie de mai putina lumina fata de aparatele conventionale, fara a sacrifica calitatea imaginii.

 

Un alt aspect impresionant al dispozitivului este capacitatea sa de a capta inregistrari video in Full HD la 30 de cadre pe secunda, in timp ce ecranul LCD Hybrid hVGA de 75 mm (3 inci) le permite utilizatorilor sa vizioneze inregistrarile la o rezolutie impresionanta, facilitand in acelasi timp o navigare intuitiva in meniu.

 

Diferitele moduri smart permit editarea si personalizarea fotografiilor, direct din dispozitiv. Functii precum Dual Capture si Baby Monitor le permit celor care detin un aparat WB350F sa utilizeze aparatul in mod personalizat. De exemplu, cu Baby Monitor tinerii parinti pot monitoriza copilul in timpul somnului, semnalizand momentul in care acesta se misca.

 

Samsung WB350F este partenerul ideal pentru cei care doresc un aparat foto elegant. Carcasa aparatului cu aspect de piele, este disponibila in cinci culori: alb, negru, maro, rosu si albastru.

 

WB1100F_001_Front_blackWB1100F – zoom optic 35x pentru a fi mai aproape de actiune

WB1100F ii aduce pe utilizatori mai aproape de subiectul compozitiei lor cu zoom-ul optic 35x si cuprinde scene mai largi cu un obiectiv de 25mm.

 

Bazandu-se pe abilitatile impresionante de zoom ale dispozitivului, Samsung a dezvoltat si echipat WB1100F cu Speed Control Key, care le permite utilizatorilor sa faca schimburi prin diferite niveluri de zoom cu viteza si usurinta. Speed Control Key poate fi folosit pentru a activa atat zoom-ul, cat si modul Panorama, care creeaza imagini panoramice clare si bine definite.

 

Samsung WB1100F este proiectata pentru fotografii aventurosi care doresc sa capteze cu zoom momente uimitoare si sa impartaseasca instantaneu imaginile cu prietenii si familia. Modul confortabil de prindere permite utilizarea in orice situatie. WB1100F va fi disponibil in negru si rosu.

 

WB50F_003_Top_WhiteWB50F – cea mai buna camera pentru copii, de care se poate bucura intreaga familie

WB50F este atractiva si stilata, oferind un zoom generos si un blit cu efect de bounce, care le permite fotografilor sa capteze imagini cu lumina naturala.

 

Pe langa un impresionant zoom optic de 12x, WB50F este echipata si cu un senzor CCD de 16MP ce permite blitulului sa atinga potentialul sau optim si sa capteze imagini cu o lumina naturala.

 

Atat Smart Mode cat si Smart Auto sunt dotari standard ale WB50F. Smart Mode le permite fotografilor un numar de setari diferite pentru personalizare. Smart Auto selecteaza automat aceste setari, pe baza unei analize a peisajului fotografiat. Ambele functii permit dispozitivului sa surprinda cele mai frumoase imagini.

 

Samsung WB50F a fost creat special pentru fotografii atenti la estetica si este disponibila in patru culori diferite. Designul sau elegant ii va atrage pe toti cei care doresc un aparat de fotografiat care sa fie atat un accesoriu la moda cat si un dispozitiv de fotografiat performant.

 

WB35F_004_Right-Angle_PurpleWB35F – Design portabil si conectivitate NFC si Wi-Fi

WB35F are un zoom optic 12x si un senzor CCD de 16MP, permitand fotografilor sa capteze imagini clare, in culori vibrante. Oferind acces la o suita de moduri Smart, aparatul permite personalizarea imaginilor. O alta functie impresionanta este modul Smart Auto, care analizeaza mediul de fotografiere si selecteaza setarile optime pentru orice situatie, ajutand fotografii sa capteze fotografii uimitoare oriunde ar fi.

 

Printre functiile suplimentare oferite de dispozitiv se numara modul Live Panorama, in care utilizatorii pot activa in mod automat captarea panoramica a imaginii prin simpla miscare a obiectivului in plan orizontal. In plus, utilizatorii pot inregistra filme in format HD.

 

Samsung WB35F a fost creat pentru pasionatii de fotografie ambitiosi, care doresc un dispozitiv accesibil. Aparatul este disponibil in patru culori (negru, rosu, alb si violet). Ecranul QVGA LCD de 67,5mm (2,7 inci) permite un control usor si navigare simpla.

 

Specificatii Samsung WB2200F

Senzor imagine 16,3 megapixeli 1/23” BSI CMOS
Obiectiv 60x Optical Zoom Lens, 20mm Ultra Wide angle, F2.8(W) ~ 5.9(T)
Stabilizare imagine OIS (Optical Image Stabilization)
Display 75.0mm (3.0-inch) hVGA LCD screen
View finder EVF
ISO Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400
Imagine format JPEG 16M, 14MP, 12M Wide, 10M, 8M, 5M, 3M, 2M Wide, 1M
Video Full HD Video Recording (1920×1080/ 30fps), 1280×720/ 30fp,  640×480/ 30fps,

240 web

High Speed 176×128/ 360fps, 384×288/ 240fps

Video Output AV, HDMI 1.4
Alte functii Tag & Go (NFC/Wi-Fi) : Photo Beam, AutoShare, Remote View Finder, Mobile Link
SMART Mode : Beauty Face, Continuous Shot, Landscape, Macro, Panorama,

Action Freeze,Rich tone, Silhouette, Sunset, Low Light Shot, Fireworks, Light Trace

i-Function Control, Dual Grip, Full Manual Mode
Long life battery
Conectivitate Wi-Fi Photo Beam, AusoShare, Remote View Finder, Mobile Link

SNS & Cloud, E-mail, Samsung Link,S/W Upgrade Notifier,

Bundle PC software i-Launcher
Stocare SD (up to 2GB guaranteed), SDHC (up to 32GB guaranteed),

SDXC (up to 64GB guaranteed)

Baterie BP-1410
Dimensiuni 119 X 121,8 X 35,5(98,7)mm
Greutate 608g (fara baterie)

* Toate functiile, caracteristicile, specificatiile si alte informatii despre produs oferite in acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, preturi, componente, performanta, disponibilitate si capacitati ale produsului pot fi modificate fara notificare sau alte obligatii.

 

Specificatii Samsung WB350F

Senzor imagine 16.3 effective megapixel 1/2.3″ BSI CMOS
Obiectiv 21x Optical Zoom Lens, 23mm Wide Angle, F2.8(W) ~ 5.9(T)
Stabilizare imagine OIS (Optical Image Stabilization)
Display 75.0mm (3.0-inch) hVGA Hybrid Touch Screen
ISO Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Imagine format JPEG 16M, 14MP, 12MW, 10M, 8M, 5M, 3M, 2MW, 1M
Video Full HD Video Recording (1920×1080/30p), 1280×720 (30fp), 640×480 (30fps), 240 web
Video Output AV
Alte functii Tag & Go (NFC/Wi-Fi): Photo Beam, AutoShare, Remote View Finder, Mobile Link
SMART Mode : Beauty Face,  Landscape, Action Freeze, Panorama, Waterfall, Silhouette,

Sunset, Fireworks, Light Trace, Low Light Shot,  Rich tone, Continuous Shot, Macro,

Baby Monitor, Dual Capture
Conectivitate Wi-Fi MobileLink, Remote Viewfinder, SNS & Cloud (Facebook, YouTube, Flickr, Dropbox**),

E-mail, Auto Backup, Samsung Link, S/W Upgrade Notifier, AutoShare

Bundle PC software i-Launcher
Stocare MicroSD (up to 2GB guaranteed), MicroSDHC (up to 32GB guaranteed),

MicroSDXC (up to 64GB guaranteed)

Baterie SLB-10A
Dimensiuni 113,6 x 65,1 x 25,0 mm
Greutate 216g (fara baterie)

* Toate functiile, caracteristicile, specificatiile si alte informatii despre produs oferite in acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, preturi, componente, performanta, disponibilitate si capacitati ale produsului pot fi modificate fara notificare sau alte obligatii.

** Disponibilitatea fiecarui serviciu poate diferi in functie de tara.

 

Specificatii Samsung WB1100F

Senzor imagine 16,2 megapixeli CCD
Obiectiv 35x Optical Zoom Lens, 25mm Wide angle, F3.0(W) ~ 5.9(T)
Stabilizare imagine Dual IS: OIS (Optical Image Stabilization) + DIS (Digital Image Stabilization)
Display 75.0mm (3.0-inch) HVGA LCD screen
ISO Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Imagine JPEG format  16M, 14MP, 12MW, 10M, 8M, 5M, 3M, 2MW, 1M
Video HD Video Recording (1280×720/ 30fp),  640×480 (30fps), 240 web
Video Output AV
Alte functii Tag & Go (NFC/Wi-Fi) : Photo Beam, AutoShare, Remote View Finder, Mobile Link
SMART Mode : Beauty Face, Action Freeze, Sunset, Landscape, Silhouette, Fireworks,

Night, Macro, Light Trace

Live Panorama
Speed Control key
Conectivitate Wi-Fi Photo Beam, AusoShare, Remote View Finder, Mobile Link

Group Share, SNS & Cloud, E-mail, Samsung Link, S/W Upgrade Notifier

Bundle PC software i-Launcher
Stocare SD (up to 2GB guaranteed), SDHC (up to 32GB guaranteed),

SDXC (up to 64GB guaranteed)

Baterie SLB-10A
Dimensiuni 124,5 x 86,5 x 96 mm
Greutate 462g (fara baterie)

* Toate functiile, caracteristicile, specificatiile si alte informatii despre produs oferite in acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, preturi, componente, performanta, disponibilitate si capacitati ale produsului pot fi modificate fara notificare sau alte obligatii.

 

Specificatii Samsung WB50F

Senzor imagine 16,2 megapixeli 1/2.3″ CCD
Obiectiv 12x Optical Zoom Lens, 24mm Wide Angle, F3.1(W) ~ 6.3(T)
Stabilizare imagine OIS (Optical Image Stabilization)
Display 75.0mm (3.0-inch) HVGA LCD screen
ISO Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Imagine format JPEG 16M, 14MP, 12MW, 10M, 8M, 5M, 3M, 2MW, 1M
Video HD Video Recording (1280×720 /30fp), 640×480 /30fps, 320×240 web
Video Output AV
Alte functii Tag & Go (NFC/Wi-Fi) : Photo Beam, AutoShare, Remote View Finder, Mobile Link
SMART Mode : Landscape, Action Freeze, Silhouette, Sunset, Fireworks, Light Trace,

Beauty Face, Night, Macro

Soft Flash,
Photo/Video Filter, Live Panorama
Conectivitate Wi-Fi Photo Beam, AusoShare, Remote View Finder, Mobile Link

SNS & Cloud, E-mail, Samsung Link,S/W Upgrade Notifier,

Bundle PC software i-Launcher
Stoicare micro SD (2GB guaranteed), micro SDHC (up to 32GB guaranteed),

micro SDXC (up to 64GB guaranteed)

* Class 6 or above is recommended

Baterie BP70A
Dimensiuni 101 x 68 x 27,1 (20,5)mm
Greutate 157g (fara baterie)

*Toate functiile, caracteristicile, specificatiile si alte informatii despre produs oferite in acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, preturi, componente, performanta, disponibilitate si capacitati ale produsului pot fi modificate fara notificare sau alte obligatii.

 

Specificatii Samsung WB35F

Senzor imagine 16,2 megapixeli 1/2.3″ CCD
Obiectiv 12x Optical Zoom Lens, 24mm Wide Angle, F3.1(W) ~ 6.3(T)
Stabilizare imagine OIS (Optical Image Stabilization)
Display 67,5mm (2.7-inch) QVGA LCD screen
ISO Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
imagine format  JPEG 16M, 14MP, 12MW, 10M, 8M, 5M, 3M, 2MW, 1M
Video HD Video Recording (1280×720 /30fp), 640×480 /30fps, 320×240 web
Video Output AV
Alte functii Tag & Go (NFC/Wi-Fi) : Photo Beam, AutoShare, Remote View Finder, Mobile Link
SMART Mode : Landscape, Action Freeze, Silhouette, Sunset, Fireworks, Light Trace,

Beauty Face, Night, Macro

Photo/Video Filter, Live Panorama
Conectivitate Wi-Fi Photo Beam, AusoShare, Remote View Finder, Mobile Link

SNS & Cloud, E-mail, Samsung Link,S/W Upgrade Notifier,

Bundle PC software i-Launcher
Stocare micro SD (2GB guaranteed), micro SDHC (up to 32GB guaranteed),

micro SDXC (up to 64GB guaranteed)

* Class 6 or above is recommended

Baterie BP70A
Dimensiuni 100,9 x 61 x 27,5(20,7)mm
Greutate 144g (fara baterie)

* Toate functiile, caracteristicile, specificatiile si alte informatii despre produs oferite in acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, preturi, componente, performanta, disponibilitate si capacitati ale produsului pot fi modificate fara notificare sau alte obligatii.

Bucuresti, 8 ianuarie 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.