Sharp demonstreaza puterea pixelilor in noile tehnologii expuse la CES 2014: tehnologie 8K, ecrane 3D care nu mai au nevoie de ochelari, tehnologia AQUOS Quattron+ (Q+), AQUOS 4K Ultra HD, IGZO sunt doar cateva dintre premierele SHARP in 2014


full_4k_3.ashxLa CES 2014, Sharp va prezenta tehnologii de afisare de foarte inalta rezolutie care permite telespectatorilor sa se bucure de fiecare detaliu a carui claritate este de acum captivanta.

In 2014, Sharp America va prezenta Quattron Pro (Quattron+), a doua generatie a tehnologiei bazate pe patru culori in care pe langa consacratul RGB, Sharp a adaugat pixelul galben. Aceste modele pot reda o imagine cu o rezolutie de 2,5 ori mai mare decat cunoscutul Full HD, altfel spus poate afisa imagini inclusiv 4K.  Cu Quattron Pro imaginile devin mai vii si mai clare, gratie tehnologiei Upscaler care transforma sursele de rezolutie mica sau Full HD pana la o rezolutie 4K. Culorile par mai stralucitoare si mai naturale, ceea ce transforma documentarele, spre exemplu, in experiente aproape reale.full_SHARP_motion_360_Front.ashx

 

Modelul Quattron Pro din seria Aquos din primavara lui 2014.

Tot la CES, Sharp America va prezenta si gama completa a modelului AQUOS Full HD si Ultra HD, inclusiv modelel cu rezolutie incepand de la 1080p pana la 4K Ultra HD, care oficial vor fi lansate in Europa la sfarsitul anului 2014. In plus, Sharp prezinta si aplicatiile sale care incorporeaza tehnologia IGZO si o serie inovativa de tehnologii audio fara fir, dovedindu-si astfel una din valorile centrale ale brandului: ca este o companie care inoveaza pentru intreaga societate. Nu in ultimul rand, Sharp va prezenta la CES 2014 prototipul ecranului 3D 8K de 85 de inchi, conceput in parteneriat cu Phillips si Dolby. Cel mai notabil este ca acest model 3D elimina ochelarii speciali, prin urmare telespectatorii se pot bucura cu ochiul liber de o imagine 3D.

Cu totii vrem sa vedem mai bine. Mai multe detalii, mai multa profunzime, mai multa culoare. Sharp a venit in SUA cu o serie de tehnologii de afisaj care pregatesc terenul pentru un viitor in care va predomina inalta rezolutie”, a declarat Toshiyuki Osawa, CEO si Presedintele Sharp Electronics Corporation. “De la modelul 3D cu 8K fara ochelari, la Quattron + (Quattron Pro in Europa) sau IGZO, Sharp face o demonstratie avantgardista a optiunilor de afisare de inalta rezolutie care vor revolutiona experienta de vizualizare acum si in viitor.”

 

full_4k_1.ashx8K

4K azi, 8K maine. Sharp va ajuta sa trageti cu ochiul putin in viitor si aduce la CES 2014 rezolutia 8K pe un ecran de 85 de inchi. Sharp devine astfel primul brand care iese la rampa cu aceasta tehnologie superinovativa capabila de o rezolutie uimitoare de 7680 x 4320. In traducere, de 16 ori rezolutia unui model HDTV. 8K poate reda in premiera absoluta un nivel incredibil al detaliilor si imagini de inalta calitate.

 

IGZO

Pentru prima data, Sharp expunea la CES 2013 in Statele Unite uimitoarele posibilitati ale tehnologiei IGZO (prescurtarea de la inidiu galiu zinc oxid) si lansa primele produse care o integrau. Astazi si in viitor, IGZO va sta la baza unei intregi generatii de produse de afisare, care sunt mult mai eficiente energetic, produc imagini de inalta rezolutie si sunt ultrasensibile la atingere. Sharp este prima companie care a introdus-o in productia de masa. Din 2013, IGZO a ajuns sa fie incorporat in diverse alte produse mobile, de la notebook-uri, telefoane inteligente, tablete si LCD-uri. O noua generatie de ecrane, Micro Electro Mechanical System (MEMS) este cea mai recenta aplicatie a tehnologiei IGZO.

Noua generatie de ecrane

La CES 2014, Sharp va prezenta si viitoare sa generatie de ecrane care vor incorpora o oglinda pentru a afisa imaginile de inalta rezolutie impreuna cu seria de afisaje fara margine cu diagonala de 46 de inchi si cu tehnologia IGZO integrata.

full_WiSA_Head_On_Beauty.ashxPlayerul universal compatibil WiSA

Sharp Electronics a prezentat la CES 2014 si playerul universal SD-WH1000U, primul sistem de acest gen compatibil WiSA (Wireless Speaker Audio). Playerul este primul dispozitiv care transmite sunet necomprimat la o frecventa 24-bit/96kHz si video Full HD la o rezolutie  de 1080p si totul fara fir. Dispozitivul a primit deja la CES 2014 premiul pentru inovatie si design la categoria  High Performance Home Audio.

Sharp a revolutionat dintotdeauna industria televizoarelor si face acum acelasi lucru in cea audio, introducand un produs audio de inalta rezolutie”, a declarat Jim Sanduski, Vice President pentru produse strategice in cadrul  Sharp Electronics Marketing Company of America (SEMCA). “Acum, calitatile noului player universal Sharp vor revolutiona modul in care sunt configurate sistemele audio si home theater pe care le avem acasa. Combinatia intre transmisia audio necomprimata si fara fir si cea video full HD de asemenea fara fir va genera o experienta absolut unica”, a adaugat acesta.

full_XL-HF202-L-black.ashxSistemele audio ale anului 2014

Sharp va introduce o linie noua de sisteme audio in 2014, capabile sa scoata maxim din conectivitatea oferita via Bluetooth sau NFC, integrate  acum pentru o oferi o experienta audio acasa de neuitat.

Sistemul audio include cinci produse echipate toate cu Bluetooth:  un speaker wireless, doua sound bars, un microsistem si un dispozitiv de executie. Totodata, Sharp a prezentat si trei produse care permit cu usurinta conectarea la tehnologia NFC. Este vorba despre GX-BT7, un sistem cu speaker si Bluetooth, fara fir; HT-SB602, un sound bar echipat cu NFC si Bluetooth; DK-KP85P, un microsistem echipat si el cu Bluetooth cu un dock de luminare, facilitate de playback via USB, CD drive, audio input si cu AM/FM tuner; XL-HF202P, un sistem de executie cu Bluetooth.

Bucuresti, 8 ianuarie 2014 – Sharp Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.