Samsung lanseaza noua gama de frigidere si masini de spalat


IMG_8145           Samsung Electronics Co., Ltd,  lanseaza pe piata din Romania noile game de frigidere (REF. 3050) si masini de spalat Samsung (Eco Bubble 500), care aduc o performanta de neegalat, usurinta crescuta de utilizare, durata de viata extinsa si consum redus de energie, toate reunite sub un design premium si elegant.

Investitiile continue pe care le-am facut pe acest segment ne-au adus locul trei pe piata locala de frigidere si masini de spalat, iar tinta noastra e sa continuam sa crestem, oferind solutii in pas cu cerintele consumatorilor. Produsele pe care le lansam aduc nu numai ultimele inovatii tehnologice, ci si un stil de viata „smart”. Astfel, noua gama de masini de spalat Eco Bubble iti curata hainele eficient la o temperatura scazuta, evitand deteriorarea acestora, iti protejeaza fusta sau costumul preferat de urmele albe pe care le poate lasa detergentul si economiseste in acelasi timp energie. Totodata, noua gama de frigidere  mentine alimentele proaspete, avand o repartizare eficienta a spatiului si o garantie de 10 ani. In plus, ambele produse se integreaza perfect cu locuinta ta, avand un design elegant”, a declarat Claudiu Lapadat, Seful diviziei Home Appliances in cadrul Samsung Electronics Romania.Eficienta maxima in organizarea spatiului, fara zone neutilizate

Noua gama de frigidere Samsung are incorporat un raft culisabil, denumit Easy Slide, prin intermediul caruia spatiul din interiorul frigiderului poate fi organizat mai eficient, iar alimentele pot fi depozitate si manevrate mult mai usor. La frigiderele obisnuite, depozitarea in sertare a recipientelor mari era foarte dificila din cauza spatiului mic de deschidere a acestora, care impiedica introducerea sau scoaterea acestui tip de obiecte.

In cazul noilor frigidere de la Samsung aceasta problema nu mai exista. Datorita distantei largi de deschidere a sertarului congelatorului, care poate fi tras foarte mult in afara (aprox. 21 cm), consumatorii au posibilitatea de a depozita sau de a scoate foarte usor recipiente mari si de a folosi la potential maxim spatiul din interiorul frigiderului, fara a lasa vreo zona neutilizata. Altfel spus, utilizatorii pot folosi la capacitate maxima sertarele, fara a lasa niciun colt neumplut si, in acelasi timp, le pot manevra foarte usor.

In plus, chiar si rafturile de pe usa frigiderului, destinate in mod obisnuit bauturilor, aduc extra-spatiu, ce poate fi folosit pentru depozitarea unor recipiente mai mari si mai inalte ca pana acum. Acesta este un aspect foarte util mai ales cand vine vorba de petreceri, de exemplu, cand trebuie pastrate la rece mai multe tipuri de bauturi, intr-o cantitate mai mare decat in mod obisnuit. Toate aceste facilitati ofera, in final, posibilitatea de a organiza mult mai bine spatiul generos oferit de noile frigidere Samsung.

Prospetime perfect dozata si flexibilitate de neegalat

Noile frigidere Samsung ofera o gama larga de facilitati care cresc flexibilitatea si usurinta de utilizare. Printre acestea se numara rezervorul cu capacitate de 4,5 litri destinat pastrarii apei (conectat la un dozator prin care consumatorii pot consuma apa pastrata in cele mai bune conditii in interiorul frigiderului) sau modul inteligent si ecologic de iluminare al interiorului, prin intermediul tehnologiei LED (ce ofera un grad ridicat de luminozitate cu un consum scazut de energie).

Datorita tehnologiei inteligente pe care o incorporeaza, utilizatorii pot regla temperatura optima pentru a pastra prospetimea alimentelor cat mai mult timp, printr-o simpla atingere a ecranului touch.

In plus, raftul culisabil Easy Slide al noilor frigidere ajuta consumatorii sa-si pastreze mult mai multe fructe si legume, de mult mai multe tipuri, fara ca acest lucru sa le faca mai greu de gestionat. Cu Easy Slide consumatorii pot scoate afara alimente aflate chiar si in capatul din interior al rafturilor, lucru care ne ajuta sa ajunga mult mai usor la toate produsele existente in frigider, indiferent cat de in spate ar fi ele.

Compresorul Digital Inverter incorporeaza tehnologie inteligenta ce asigura eficienta energetica

Noile frigidere Samsung au incorporat un tip special de compresor, denumit Digital Inverter, care le da capacitatea de a adopta rapid la viteza de functionare cea mai potrivita, alegand din cele 5 viteze pe care le are disponibile. In acest fel, noile frigidere isi regleaza temperatura rapid si cat de mult este nevoie, in urma analizarii unor factori foarte variati, precum: temperatura alimentelor, temperatura camerei sau frecventa de deschidere a usilor frigiderului. Ca rezultat, alimentele vor ramane proaspete pentru mult mai mult timp, iar consumul de energie va fi semnificativ mai scazut.

In plus, compresorul Digital Inverter scade si nivelul de zgomot emis de noile frigidere Samsung, care echivaleaza cu zgomotul existent in interiorul unei biblioteci publice pe timp de zi. Pe langa acest lucru, compresorul are o fiabilitate ridicata, fapt dovedit si de garantia standard de 10 ani oferita de Samsung pentru acesta.

Gama de masini de spalat Samsung Eco Bubble iti protejeaza hainele sensibile

Nimic nu dauneaza hainelor mai mult decat procesul de spalare. Combinatia miscarii de rotatie cu apa fierbinte a fost mult timp un rau necesar pentru a obtine rufe curate, dar a rezultat intr-o deteriorare mai rapida a tesaturilor si intr-un consum crescut de energie. Noua tehnologie Eco Bubble a Samsung schimbat acest lucru,datorita rezultatelor excelente in procesului de spalare cu apa rece si a potentarii efectului detergentului care este transformat in bule de spuma.

Mai precis, aceasta tehnologie utilizeaza un generator de spuma, care este pornit la inceputul ciclului normal de spalare. Acesta injecteaza aer in apa rece folosita, dizolvand si activand detergentul, care penetreaza mult mai rapid rufele din cuva. Spuma intra astfel in contact cu fiecare tesatura, fiind astfel o solutie mult mai eficienta de spalare a rufelor la temperaturi joase si economisind, in acelasi timp,  energie.

Consum energetic redus pentru rufe impecabile si culori delicate

Unele modele din gama Samsung Eco Bubble dunt dotate cu motor Digital Invertor, care reduce eroziunea masinii si consumul de energie. Tehnologia face posibila reducerea vibratiilor si a zgomotului pe durata spalarii, crescand totodata eficienta si oferind o garantie de 10 ani.

O alta caracteristica ce ridica gama de masini Samsung Eco Bubble la un nou nivel de performanta este rezistenta ceramica, dezvoltata special pentru a preveni acumularile de calcar si a mentine eficienta energetica pentru mai mult timp.

De asemenea, eventualele probleme din timpul unui ciclu de spalare pot fi analizate cu ajutorul Smart Check, o aplicatie ce poate detecta si diagnostica erorile pe care le poate da masina de spalat. Utilizatorul are acces la solutii de rezolvare rapide si usoare prin intermediul unui smartphone, eliminand astfel nevoia chemarii unui instalator de fiecare data cand masina de spalat are o problema.

Design ce complimenteaza fiecare casa, oferind confort sporit

Usa frontala ii confera eleganta masinii de spalat, prin designul Crystal Gloss ™ si prin display-ului intuitiv LED si cu butoane sensibile la atingere. Setarile masinii pot fi ajustate prin simpla invartire a unui buton care se integreaza perfect in design-ul produsului.

Setarile specifice ale ciclului de spalare permit eliminarea tuturor petelor. „Stain away” este programul  ideal pentru indepartarea unei o game largi de pete, precum cacao, vin, rosii, ruj, sange, iarba si altele. Cu ajutorul tehnologiei Eco Bubble, aceste tipuri de pete sunt inlaturate eficient in timpul unui singur ciclu de spalare.

 

Modelele de masini Samsung disponibile de piata pot fi achizitionate la preturi care variaza intre – 1.500 – 4.000 ron.

Frigiderele Samsung din noua gama lansata vor putea fi achizitionate la preturi care variaza intre aprox. 1.800 ron –  2.500 ron.

Bucuresti, 30 ianuarie 2013 – Samsung Electronics

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s