Smart TV-urile Samsung din generatia 2014 vor avea functii imbunatatite


IMG_1770

Serviciul de interactiune prin voce va fi disponibil in 23 de tari, iar prin functia “finger gesture” Smart TV-urile Samsung vor mai usor si mai confortabil de folosit

Samsung Electronics va prezenta linia de Smart TV-uri din 2014, cu utilizare imbunatatita, la International Consumer Electronics Show (CES) 2014, care va avea in perioada 7-10 ianuarie, 2014, in Las Vegas.

Serviciul de interactiune prin voce (Voice Interaction) pentru Smart TV-urile Samsung, care descifreaza si limbile native, este disponibil in prezent in 11 de tari. In 2014, serviciul se va extinde pe 12 piete noi, ceea ce face serviciul disponibil in 23 de tari din intreaga lume. De asemenea, Samsung a facut serviciul mai eficient concentrandu-se pe functiile cele mai frecvent accesate, luand in considerare obiceiurile de folosire ale utilizatorilor de Smart TV.

 

“Modelele de Smart TV Samsung din 2014 vor avea functiile de interactiune prin voce si de control prin miscare imbunatatite astfel incat consumatorii nostri sa se bucure in mod intuitiv de Smart TV-urile Samsung”, a declarat Kyungshik Lee, Senior Vice President in cadrul Service Strategy Team, divizia Visual Display Business, Samsung Electronics. “Vom continua sa dezvoltam continut care integreaza recunoasterea vocii si a miscarii, pentru un plus de confort.”

 

Cu modelele de Smart TV din 2014, gasirea continutului va fi mai usoara ca niciodata. Utilizatorii pot schimba canalul spunand pur si simplu numarul canalului. Acestia pot deschide chiar un site web sau o aplicatie folosind comenzi rapide.

 

Functia de cautare cu ajutorul vocii este, de asemenea, mai usor de utilizat, permitand utilizatorilor sa gaseasca tot continutul intr-un singur loc.

Mai mult, atunci cand un utilizator foloseste comenzi vocale pentru a cauta informatii de zi cu zi, cum ar fi starea vremii sau sport, in timp ce se uita la TV, rezultatele cautarii vor aparea intr-o fereastra de tip pop-up in partea de jos a paginii. Utilizatorii pot intra in aplicatie si pot vedea detaliile dand clic pe fereastra de tip pop-up.

 

O caracteristica a modelelor de Smart TV Samsung din 2014 va fi functia “finger gesture”, ce reprezinta o imbunatatire semnificativa a functiei de control prin miscare .

 

Datorita functiei “finger gesture”, utilizatorii pot schimba canalul TV, ajusta volumul, pot gasi si selecta ceea ce doresc sa vizioneze doar cu ajutorul degetelor. Utilizatorii de Smart TV pot, de asemenea, sa revina la ecranul anterior si sa opreasca inregistrarea video facand un semn cu degetul in sens contrar acelor de ceasornic – un mod mai intuitiv de a controla televizorul.

 

Modelele televizoarelor Samsung Smart TV din 2014 vor fi prezentate la CES 2014 la standul Samsung, numarul 12004, din Central Hall, Las Vegas Convention Center.

Bucuresti, 23 decembrie, 2013 – Samsung Electronics

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.