Vibe Z, primul smartphone LTE de la Lenovo


K910_Hero_05 Vibe ZLenovo lanseaza primul sau smartphone cu tehnologie LTE – noul Lenovo Vibe Z, un dispozitiv elegant, subtire si super rapid, echipat cu tehnologii de control prin gesturi si de prelucrare a fotografiilor. Alaturi de noul Vibe Z, Lenovo a prezentat inca trei noi telefoane: S930 – un smartphone de mari dimensiuni (6 inci) asezonat pentru “dependentii” de continut media; S650 – un “cal de munca” de 4.7 inci compact si stilat; si A859, un performant dispozitiv de 5 inci capabil de orice.

Aceste patru noi dispozitive completeaza portofoliul de telefoane Lenovo, care include toata gama de modele de la mobilele clasice (feature phone) pana la smartphone-uri premium. Lenovo, in prezent al treilea producator de dispozitive inteligente conectate din lume, s-a extins agresiv pe piata globala de telefoane inteligente, introducând smartphone-uri proprii in 18 tari in ultimii doi ani.

Vibe Z imbina designul stilat, comunicatiile LTE si tehnologiile premium intr-un dispozitiv incredibil

Primul smartphone Lenovo prevazut cu tehnologie LTE, noul Vibe Z ofera adevarata mobilitate prin transfer super rapid de date (upload 50 MB/s, download 150 MB/s) pentru a-i satisface chiar si pe cei mai avizi utilizatori. Echipat cu un singur micro-SIM, Vibe Z functioneaza pe retele GSM/UMTS cu banda de frecventa pâna la 2100 si dispune de conectivitate WiFi 802.11ac si Bluetooth 4.0.

 

Vibe Z are o carcasa subtire de 7.9 mm din argint sau titan, care cântareste doar 147 grame. Capacul din spate este gravat cu laser si creaza senzatia unei tesaturi, pentru o sustinere comoda, iar utilizatorii vor aprecia ecranul tactil IPS de 5.5 inci cu rezolutie full-HD de 1920/1080 pixeli si unghi larg de vizionare. Imaginile sunt perfecte datorita ecranului 20/20 Vision (pixelii sunt invizibili de la o distanta  normala) cu o densitate de 400 ppi. Elegant la exterior, Vibe Z este plin de tehnologii performante la interior, incepând cu procesorul Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core, care asigura vizionarea de filme, realizarea si editarea fotografiilor, rularea simultana a mai multor aplicatii, jocuri si comunicatii video. Echipat cu 2 Gb de memorie si pâna la 16 GB de stocare interna, Vibe Z ofera suficient spatiu pentru mii de fotografii si zeci de inregistrari video.

 

Software-ul dedicat de procesare a imaginilor si camerele de inalta rezolutie ii permit noului Vibe Z sa depaseasca performantele oferite de alte smartphone-uri pasionatilor de fotografie. Vibe Z are in partea din spate o camera de 13 MP cu apertura mare (f1.8) care abordeaza relaxata scenele cu lumina putina si realizeaza fotografii extraordinare, si o camera frontala de 5 MP echipata cu o lentila de 84° pentru imagini cu unghi larg. Aplicatiile Lenovo Super Camera si Super Gallery pot adauga efecte amuzante fotografiilor, iar aplicatiile Lenovo SHAREit permit distribuirea documentelor si fisierelor multimedia catre alte telefoane Android printr-o conexiune WiFi peer-to-peer, evitând costurile de transmitere a datelor prin retea.

 

Noul Vibe Z introduce o serie de personalizari ale interfetei Android 4.2, precum Lenovo Launcher, o functionalitate care aduce toate aplicatiile utilizatorului pe ecranul de pornire, sau controlul prin gesturi.

RESEARCH TRIANGLE PARK, NC – 2 ianuarie 2014: Lenovo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.