Serviciul de partajare de pe PlayStation®4 (PS4™) un adevarat succes: 800.000 de transmisii de gameplay live si peste 7.1 milioane de sesiuni cu spectatori


Share_Button

PS4™ dezvolta conexiunile sociale dintre jucatori prin folosirea serviciilor de streaming, Twitch si Ustream

Sony Computer Entertainment America (SCEA) si Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) anunta ca sute de mii de utilizatori de PlayStation®4 au profitat de capabilitatile integrate de partajare  ale consolei  PS4. Exista deja in jur de 800.000 de transmisii de gameplay live si peste 7.1 milioane de sesiuni de joc desfasurate cu spectatori prin intermediul platformelor de streaming online, Twitch si Ustream, totalizand peste 20 de milioane de minute de gameplay live partajate de pe console PS4™.*1

“PlayStation 4 a fost conceput pentru ca utilizatorii sa poata partaja experientele lor din jocuri, dar interesul pentru serviciile de streaming ne-au intrecut toate asteptarile”, a declarat Shuhei Yoshida,  Presedintele Sony Computer Entertainment Worldwide Studios. “Suntem incantati sa vedem entuziasmul cu care utilizatorii partajeaza clipuri de gameplay live de pe consolele PS4 si suntem convinsi ca ei vor contribui la evolutia gaming-ului social in anii urmatori.”

 

Zece procente din continutul gazduit de Twitch provine de la console PS4, care a fost lansata pe 15 noiembrie in  S.U.A. si Canada si pe 29 noiembrie in Europa, Australia  si America Latina.*2  Ustream a inregistrat un timp mediu de 31 minute de material partajat pe cap de utilizator.*3 Printre cele mai populare jocuri ale caror gameplay a fost partajat se numara Battlefield 4™ de la Electronic Arts Inc., Killzone™ Shadow Fall al Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS) si Call of Duty®: Ghosts distribuit de Activision.

 

Dupa evenimentul de lansare cu cel mai mare succes din istoria PlayStation® , demonstrata de cele peste 2.1 milioane de unitati PS4 vandute la nivel global, utilizatorii noii console folosesc pe deplin capabilitatile de streaming oferite de sistem , disponibile in mod gratuit, pentru a partaja momentele favorite din jocuri, pentru a comunica cu prietenii si pentru a forma noi comunitati. Toate capabilitatile sociale pot fi accesate cu usurinta prin intermediul butonului “SHARE” de pe controllerul wireless DUALSHOCK®4, care a fost apasat pana la ora actuala de peste 10.9 milioane ori*4.

 

Consola PS4 in 2014

Capabilitatile sociale ale sistemului PS4 se vor extinde in 2014 odata cu largirea portofoliului de jocuri cu tiluri mult asteptate precum inFAMOUS™: Second Son si MLB 2014: The Show de la SCE WWS, dar si jocuri precum Destiny™ de la Activision, Watch_Dogs™  de la Ubisoft Entertainment, respectiv The Order 1886TM si DriveClub de la SCE WWS. Fieacre titlu va fi o noua marturie a nivelului tehnologic avansat al consolei, oferind grafica si gameplay uimitoare.

 

*1  Date centralizate in perioada 15/11/13 – 09/12/13
*2  Date oferite de Twitch si centralizate in perioada 15/11/13 – 09/12/13
*3  Date oferite de Ustream si centralizate in perioada 15/11/13 – 09/12/13
*4  Date centralizate in perioada 15/11/13 – 09/12/13

Bucuresti, 10 decembrie 2013 – Sony Computer Entertainment Europe Ltd


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.