Placa de sunet pe USB ASUS Xonar U7 Echelon Edition 7.1 ajuta gamerii sa identifice pozitia adversarului in joc


asus_xonar_u7_echelon_product_photo            ASUS a lansat Xonar U7 Echelon, o placa de sunet compacta cu 7.1 canale ce ofera calitatea audio a modelului premiat Xonar U7 si adauga un camuflaj militar unic in gama Echelon. Pe langa aspectul stilat, inginerii ASUS au lucrat la o gama impresionanta de functii menite sa ajute pasionatii de jocuri: Sonic Radar pentru pozitionarea vizuala a sunetelor din jocuri si Sonic Studio Pro pentru controlul fin al fiecarei caracteristici audio.

Tehnologia Sonic Radar ofera un avantaj suplimentar in jocuri
Jocurile moderne presupun mai mult decat grafica. Gamerii cer imersiune totala in scenariul jocului pentru a sesiza toate indiciile, inclusiv pe cele auditive. Din acest motiv, Xonar U7 Echelon Edition include Sonic Radar, o tehnologie unica de vizualizare a sunetelor, ce ofera gamerilor un avantaj in jocurile de tipul “first-person shooters”. Indiferent de titlu, Sonic Radar afiseaza o imagine ‘radar’ HUD (head-up display) ce puncteaza actiunile din joc in functie de pozitia personajului, bazandu-se pe indiciile auditive generate de adversar. Mai mult, pot fi activate mai multe setari prin care sunt evidentiate sunetele specifice, precum focurile de arma sau zgomotul pasilor.

Acestea ajuta utilizatorul sa localizeze cu acuratete adversarul pe o imagine HUD de 360 grade chiar si atunci cand zgomotele sunt dincolo de linia orizontului, oferind un avantaj in competitii. Afisarea si pozitia Sonic Radar pe ecran poate fi reglata de utilizator dupa bunul plac, oferind flexibilitate totala in diferite jocuri cu scenarii diverse.

Controlul audio complet prin Sonic Studio Pro
ASUS Xonar U7 Echelon Edition dispune de asemenea, de cea mai noua suita software Sonic Studio Pro. Aceasta pune la dispozitia utilizatorului controlul fiecarui aspect, de la egalizatorul (EQ) la balansul pe 7.1 canale. Interfata intuitiva de tip “point-and-click” poate fi utilizata pentru a activa profilurile pentru diferite medii audio si pentru a face reglaje de finete in sistemul Dolby Home Theater 4, convertind sunetul stereo in sunet surround 5.1 sau 7.1. Sonic Studio Pro dispune si de tehnologia Perfect Voice pentru reducerea distorsiunilor. Comparativ cu alte tehnologii de reducere a zgomotului ce se bazeaza pe anularea zgomotului cu faze inversate, Perfect Voice utilizeaza algoritmi avansati ce separa zgomotul ambiental de voce. Rezultatul consta in comunicatii cu sunet de cristal, chiar si intr-un mediu zgomotos, cum ar fi o sala de jocuri. Controlul fizic separat pentru volumul castilor si cel al microfonului simplifica ajustarea sunetelor in timpul jocului, fara a distrage atentia utilizatorului prin deschiderea meniului sau a panoului de setari.

Calitate audio fara rival
ASUS Xonar U7 Echelon Edition dispune de esalonare pe 24-biti/192KHz, un raport semnal/zgomot de 114dB si un sunet surround pe 7.1 canale, totul intr-un dispozitiv compact si usor. Arhitectura cu alimentare pe USB nu necesita un adaptor extern, facandu-l si mai portabil, in timp ce amplificatorul integrat pentru casti faciliteaza imersia jucatorilor in actiunea din mediul virtual. Suficient de compact pentru a a fi strecurat intr-o geanta, alaturi de laptop, dispozitivul ASUS Xonar U7 Echelon Edition ofera un sunet de calitate si un confort de neegalat.

Pret si disponibilitate
ASUS Xonar U7 Echelon Edition va fi disponibil in Romania incepand din aceasta saptamana la un pret aproximativ de 400 lei (TVA inclusiv).

Bucuresti, 9 decembrie 2013 – Asus Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.