Televizoare HD cu pana la 40% reducere, de la clickshop.ro


Clickshop

Din 21 octombrie, Clickshop.ro ofera televizoare HD cu reduceri de pana la 40%, venind astfel in intampinarea preferintei clientilor sai pentru echipamente media de inalta calitate. Mai mult, in aceasta perioada, mall-ul online de la Romtelecom pune la dispozitia cumparatorilor garantie de retur extinsa, dar si livrare gratuita pentru toate comenzile.

 

Din totalul vanzarilor de echipamente electronice de pe clickshop.ro, peste 80% este reprezentat de achizitia de televizoare HD. In consecinta, in perioada urmatoare clickshop.ro ofera reduceri de pana la 40% pentru mai bine de jumatate dintre televizoarele HD disponibile la vanzare. Sectiunea dedicata promotiei este Chilipiruri – Televizoare.

Cei care cumpara produse de pe clickshop.ro beneficiaza, de asemenea, si de transport gratuit pentru toate comenzile plasate pana la 21 noiembrie, dar si de garantie extinsa de retur (in termen de pana la 60 de zile), disponibila oricand.

„Prin promotia Clickshop, Romtelecom isi reinnoieste promisiunea de a oferi cea mai buna experienta de consum alaturi de continutul premium oferit clientilor sai. Astfel, intrucat cele mai bune canale HD merita cele mai bune televizoare, in plus fata de oferta promotionala curenta HD, clientii de TV ai Romtelecom au acum sansa de a achizitiona si un televizor HD de calitate la un pret convenabil, pentru a se bucura de cele mai bune filme pe HBO HD si de cele mai bune competitii sportive pe Dolce Sport HD” a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff si Director Dezvoltarea Afacerii, Romania.

Sectiunea dedicata televizoarelor din www.clickshop.ro expune peste 150 de produse, la preturi competitive. Clientii pot face si cumparaturi in miscare, folosind aplicatia iPad dedicata, sau website-ul optimizat pentru mobil m.clickshop.ro. Clientii companii pot accesa discount-uri pe  http://www.clickshop.ro/business.

Bucuresti, 22 octombrie 2013 – ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.