Vrei garantia ca prinzi reducerile de Black Friday de la Koyos.ro? – se rezolva


Antonio Eram, Netopia

NETOPIA mobilPay, Koyos.ro si Friends Advertising aduc Black Friday mai aproape de romani

 

Cele trei companii au lansat un concept inovator, prin care cumparatorii care trimit un SMS de 5 euro primesc garantia reducerii de BF pentru categoria de produse preferata

 

NETOPIA mobilPay, lider local in domeniul microplatilor cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card, impreuna cu partenerii sai, magazinul online Koyos.ro si agentia Friends Advertising, au lansat prima promotie Black Friday Voucher, concept inovator bazat pe plata prin SMS a unui cupon ce ofera garantia reducerii.

 

Intrucat platile prin SMS reprezinta cea mai simpla abordare de a ajunge la cei care isi doresc sa beneficieze de promotiile de Black Friday, NETOPIA mobilPay si Koyos.ro au introdus pe piata din Romania un produs inovator conceput de Friends Advertising, venind in intampinarea clientilor magazinului online.

 

Astfel, cei care doresc sa achizitioneze un anumit produs pot obtine garantia reducerii pentru acesta trimitand un simplu SMS in valoare de 5 euro (fara TVA) la numarul 7415. Utilizatorii romani vor primi imediat un cod Black Friday Voucher cu care trebuie sa se inregistreze pe site-ul Blackfridayvoucher.ro.

 

“Principalul avantaj al consumatorului final este acela ca, in schimbul sumei de 5 euro, care de altfel se returneaza acestuia sub forma unui cupon de reduceri, se poate securiza accesul la promotiile pe care partenerul nostru Koyos.ro le va avea cu ocazia Black Friday”, a explicat Antonio Eram, CEO si fondator NETOPIA mobilPay.

 

Acesta a mentionat si ca, prin achizitionarea Black Friday Voucher, clientii magazinului online au un avantaj fata de alti utilizatori, prin faptul ca la momentul accesarii site-ului in ziua de Black Friday vor gasi garantat produse in categoria aleasa.

 

“In plus, cei care intra in cursa Koyos.ro pentru Black Friday nu au, practic, nici un cost, intrucat suma investita in SMS se returneaza sub forma unui cupon de cumparaturi ce poate fi folosit pana pe data de 31 ianuarie 2014. Totodata, daca in ziua de Black Friday cumparatorul nu gaseste pe site nici un produs din categoria pe care si-a ales-o (situatie putin probabila), ii returnam dublul sumei investite printr-un cupon de reducere”, a spus Dana Iorga, Director General Operatiuni Koyos.ro.

 

Plata de vouchere Black Friday prin SMS ofera magazinului online posibilitatea de a mari gradul de accesibilitate al produselor pe care le furnizeaza clientilor sai si contribuie la fidelizarea acestora. Participantii la promotie vor constitui un set de clienti preferentiali, pe care Koyos ii va informa in avans despre modalitatea de derulare a promotiei de Black Friday.

 

Conceptul si campania de promovare au fost realizate de Friends Advertising. Campania de comunicare online s-a concentrat pe beneficiul direct al programului si pe evidentierea usurintei de achizitie a voucher-ului. De asemenea, Friends Advertising a realizat design-ul microsite-ului de promotie http://www.blackfridayvoucher.ro.

 

Solutia NETOPIA mobilPay de plata prin SMS este flexibila, usor de integrat pe orice platforma si nu necesita costuri de instalare sau eforturi semnificative din partea comerciantului.

 

Promotia se desfasoara pe Blackfridayvoucher.ro pana la data de 3 noiembrie 2013.

Bucuresti, 23 octombrie 2013 – NETOPIA mobilPay

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.