Bitdefender Power Tune-Up – aplicatia gratuita care creste performanta telefonului


     Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, lanseaza Power Tune-Up, o aplicatie gratuita care maximizeaza performanta smartphone-urilor ce ruleaza Android. Solutia optimizeaza consumul bateriei si controleaza traficul de date.

Power Tune-Up ajuta utilizatorii de terminale ce ruleaza Android sa nu depaseasca limita de trafic atunci cand navigheaza pe internet, prin semnalizari si notificari specifice. De asemenea, aplicatia elibereaza spatiul ocupat inutil pe terminal, pentru a-i creste performanta.

’’Bitdefender intareste gama de servicii oferite utilizatorilor de terminale mobile cu un instrument incredibil de util pentru telefoanele si tabletele ce ruleaza Android. Power Tune-Up usureaza procesarea si reduce consumul bateriei, oferind utilizatorului solutia perfecta pentru maximizarea performantei terminalului mobil”, declara Alexandru Catalin Cosoi, Chief Security Researcher, Bitdefender.

Cu Power Tune-up utilizatorul stie in fiecare moment care este procentul de utilizare a bateriei, care este volumul de date consumat si cat mai are pana la atingerea limitei. Aplicatia gestioneaza independent setarile telefonului pentru a mari durata de viata a bateriei si opereaza un management eficient al spatiului de pe memoria interna sau externa a terminalului.

Power Tune-Up a fost rafinata in urma testarilor in varianta beta care au inceput in februarie in Brazilia, Statele Unite ale Americii, India, Rusia sau Marea Britanie. Aplicatia este disponibila in limba engleza si va fi tradusa in curand si in romaneste.

Pentru o descriere detaliata a avantajelor si optiunilor Power Tune-Up vizitati  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.tuneup

BUCURESTI, 17 aprilie 2012Bitdefender Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.