Bitdefender lanseaza Sphere, solutia de securitate completa pentru toate terminalele din casa


      Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, lanseaza Bitdefender Sphere, o solutie de securitate completa care protejeaza fiecare terminal din locuinta utilizatorului de amenintari informatice.

Produsul permite unui numar de trei utilizatori sa securizeze un numar nelimitat de PC-uri, calculatoare Macintosh sau smartphone-uri si tablete ce ruleaza Android impotriva unei largi sfere de amenintari precum virusi, spyware, spam si atacuri de phishing.

Sphere functioneaza perfect pe toate dispozitivele, intrucat ruleaza tehnologie premiata ce protejeaza mai mult de 400 de milioane de utilizatori de peste tot din lume si permite consumatorului sa faca cumparaturi, sa foloseasca serviciile bancare, sa se joace si sa lucreze in mod sigur indiferent de locatie.

Produsul este disponibil in perioada 9-22 aprilie, in exclusivitate prin retailerul online eMag, la pachet cu o camera de supraveghere D-Link DCS-930L pentru locuinte si birouri, compatibila mydlink, la pretul total de 349.99 de lei. Incepand cu 23 aprilie, Bitdefender Sphere va fi disponibil si pe www.bitdefender.ro si la distribuitori.

“Cu o singura licenta Bitdefender Sphere toata familia poate sta linistita pentru un an intreg. Iar prin parteneriatul cu D-Link am adaugat unuia dintre cele mai bune produse de securitate existente deja pe piata o solutie inovatoare de supraveghere si monitorizare a locuintei sau biroului, oferind astfel utilizatorului final protectie completa”, a declarat Razvan Valceanu, Country Manager Bitdefender Romania.

Camera D-Link DCS-930L constituie un sistem complet cu procesor si web server incorporat, ce transmite imagini video de calitate ridicata.

“Cu acest pachet de securitate, siguranta informatica este deplina. Solutia de supraveghere este bazata pe camera video aflata in interactiune cu portalul dedicat mydlink, si asigura o monitorizare IP gratuita. Formula este perfectionata prin securitatea garantata de antivirusul Bitdefender Sphere, fiecare utilizator reusind astfel sa isi protejeze locuinta sau biroul in mod eficient”, afirma Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link Romania.

BUCURESTI, 5 aprilie 2012Bitdefender Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.