Bitdefender introduce modulul Privacy Advisor in solutia de securitate pentru dispozitive cu Android


big1

Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, anunta lansarea noii versiuni a aplicatiei de securitate pentru dispozitive cu Android Bitdefender Mobile Security, ce ofera protectie impotriva virusilor si o informare constanta cu privire la eventualele scurgeri de date personale.

Software-ul, ce a obtinut punctaje maxime in testele independente de securitate, include acum Privacy Advisor, o functie ce permite utilizatorilor sa monitorizeze aplicatiile suspecte care pot pune in pericol confidentialitatea datelor personale, sunt neglijente cu informatii sensibile sau livreaza spam.

“Amenintarile pentru dispozitive cu Android sunt din ce in ce mai frecvente si mai variate. Virusii traditionali raman un pericol permanent, iar noile amenintari decurg mai ales din aplicatiile pe care utilizatorii pe instaleaza pe telefoane. Am echipat Bitdefender Mobile Security pentru a proteja dispozitivele de toate aceste pericole si de cele noi, care apar in fiecare zi”, a spus Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.big2

Privacy Advisor suplimenteaza celelalte functii ale Bitdefender Mobile Security, inclusiv scanarea la cerere, blocarea dispozitivului de la distanta, minimizarea impactului asupra bateriei si cea mai performanta tehnologie antivirus.

Luna trecuta Bitdefender Mobile Security a obtinut punctaj maxim pentru a doua oara consecutiv in testarile realizate de compania independenta de evaluare AV-TEST.

Solutia a obtinut 6 puncte din 6 atat la capitolul protectie cat si la cel al usurintei in utilizare, reiterand performanta unui scor perfect realizata in sesiunile din mai/iunie. Bitdefender Mobile Security a detectat 100% din virusii cu care a fost testat pe parcursul lunii si nu a emis nicio alarma falsa. Testul a aratat, de asemenea, ca Bitdefender Mobile Security nu are impact asupra duratei de viata a bateriei, nu incetineste functionarea in conditiile unei utilizari normale si nu genereaza trafic de internet in exces.

 

Aplicatia este dispobilila in Google Play aici.

BUCURESTI, 27 august 2013 – Bitdefender

One response to “Bitdefender introduce modulul Privacy Advisor in solutia de securitate pentru dispozitive cu Android

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.