ASUS a lansat primele placi de baza pentru APU-urile AMD FM2+


asus_a55bm_a_usb3           ASUS a lansat placile de baza A88XM-A si A55BM-A/USB3, primele din lume care suporta noile unitati de procesare accelerata (APU) de la AMD pe socket FM2+. A88XM-A cu chipset AMD A88X si A55BM-A/USB3 cu chipset A55 sunt placi de baza in format Micro-ATX pentru APU-urile FM2 existente, cum ar fi AMD ‘Richland’ si ‘Trinity’. Ambele sunt pregatite pentru viitoarele APU-uri FM2+ AMD ‘Kaveri’, ce suporta nativ DirectX 11.1 si PCI Express 3.0.

ASUS este decis sa sustina cea mai noua tehnologie PC. Noile placi de baza FM2+ le ofera clientilor cea mai recenta tehnologie in acest domeniu cu flexibilitatea adusa de compatibilitatea* cu vechile si noile APU-uri de la AMD.
Tehnologie exclusiva ASUS
Placile de baza ASUS A88XM-A si A55BM-A/USB3 suporta noua interfata PCI Express 3.0 cu sloturi PCIe 3.0/2.0 x16 si tehnologii exclusive pentru imbunatatirea performantei si a fiabilitatii. Tehnologia USB 3.0 Boost ofera rate de transfer de pâna la 1.7 ori mai rapide decât porturile obisnuite USB 3.0 atunci când e cuplata cu dispozitivele ce indeplinesc standardul UASP (USB Attached SCSI Protocol). USB 3.0 Boost incorporeaza, de asemenea, modulul optimizat ‘turbo’ pentru imbunatatirea vitezelor de transfer de la orice dispozitiv standard USB 3.0. Ambele placi de baza dispun de UEFI BIOS, control Fan Xpert pentru cresterea eficientei racirii si reducerea zgomotului si tehnologia exclusiva ASUS 5X Protection pentru imbunatatirea fiabilitatii si durabilitatii. Regulatorul de tensiune DIGI+ VRM asigura controlul precis al voltajelor pentru procesor, reducând consumul de energie si imbunatatind stabilitatea, in timp ce sigurantele fuzibile resetabile protejeaza porturile I/O si sloturile DIMM impotriva scurt-circuitelor si vârfurilor de tensiune.

Dispozitivele impotriva descarcarilor electrostatice protejeaza componentele sensibile la interferentele electromagnetice, iar condensatorii solizi de calitate, cu o durata de viata estimata la 50 de ani de uz continuu in conditii normale (la 65 de grade Celsius), dureaza de doua ori mai mult decât cei electrolitici traditionali. Mai mult, conectorii I/O din inox cromat au fost supusi unui test de anduranta cu solutie salina ce a durat 72 de ore, pentru a testa rezistenta la coroziune si durata de viata.

ASUS a planificat o gama intreaga de placi de baza AMD FM2+
Placile de baza ASUS A88XM-A si A55BM-A/USB3 vor fi insotite in curând de mai multe modele. Informatii detaliate despre gama de placi de baza ASUS FM2+ vor fi disponibile pe parcursul anului.

*Suportul FM2+ APU va fi disponibil odata cu un update pentru BIOS si drivere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.