Kingston HyperX sponsoriseaza a 8-a editie a Intel Extreme Masters


HyperX_Beast_black_PCB_HyperX_Beast_DIMM_2_hr

Kingston Technology Europe Co LLP, afiliata a Kingston Technology Company Inc., lider mondial independent in industria produselor de memorie a anuntat astazi ca devine sponsor la nivel global a celei de-a 8-a editii de Intel Extreme Masters (IEM).  Kingston® HyperX®  se va alatura Intel Extreme Masters in turneul desfasurat in New York, Singapore, Sao Paulo si la finala mondiala din Polonia. Pe durata turneului, modulele de memorie HyperX  vor fi utilizate la nivel global in peste 120 sisteme de gaming, care vor asigura performanta fara conpromisuri pentru cei mai buni jucatori din lume.

 

Kingston a inceput sponsorizarea la recent incheiata conferinta ChinaJoy World Mobile din Shanghai, China. De-a lungul turneului, Kingston va oferi produse, inclusiv memorii HyperX, SSD-uri, stick-uri USB si multe altele in mediul online si prin intermediul retelelor de social media. HyperX sarbatoreste aniversarea a 10 ani de existenta. HyperX reprezinta linia de top a produselor Kingston, cuprinzand module de memorie, SSD-uri si stick-uri USB.

 

“Suntem foarte incantati sa incepem aceasta colaborare cu un partener producator de memorii, atat de apropiat de eSports”, spune Michał Blicharz, Director Pro Gaming, ESL. ”HyperX este destinat pasionatilor de jocuri, astfel incat ma astept sa ne bucuram de o editie IEM fantastica.”

 

” Este o perioada foarte incitanta pentru Kingston HyperX deoarece ne aliniem cu unii dintre liderii mondiali ai turneelor de eSports, pentru a oferi competitii de top, alaturi de hardware de performanta, pentru jucatorii din intreaga lume.”, declara Annie Leung, HyperX Global Strategic Marketing, Kingston. ”Suntem mandri sa celebram 10 ani de HyperX si ne dorim ca aceasta editie sa fie cea mai buna din istoricul turneelor.”

 

Kingston HyperX a sprijinit segmentul competitiilor de gaming prin sponsorizarea organizatiilor  cu echipe profesioniste de gaming, printre care Evil Geniuses, SK-Gaming, Team SoloMid, World Elite, Taipei Assassins si multi altii.”

 

HyperX a sponsorizat de asemenea turnee importante de eSports, precum seriile DreamHack, IGN Pro League, North American Star League si multe alte evenimente LAN din lume. Kingston a sprijinit competitiile de gaming cu scopul de a ajuta fenomenul eSports sa se dezvolte si sa le ofere jucatorilor produse de calitate pentru imbunatatirea experientei de gaming. Vizitati pagina Kingston HyperX pentru mai multe informatii.

 

Kingston sarbatoreste 25 de ani in industria memoriilor. Compania fost fondata in 17 octombrie 1987 si s-a dezvoltat, devenind al treilea producator de memorii la nivel mondial. Clipul pentru cea de-a 25-a aniversare poate fi gasit aici, alaturi de mai multe informatii, inclusiv o cronologie a istoriei Kingston. In plus, memoriile HyperX celebreaza a 10-a aniversare. Primul modul de memorie HyperX de inalta performanta a fost lansat in noiembrie 2002.

 

Bucuresti, Romania –31 iulie, 2013 — Kingston Technology Europe Co LLP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.