Logitech aduce in Romania cele mai noi tastaturi de gaming din seria G


Logitech G19s_1

Noile tastaturi din gama de gaming G, lansata recent de Logitech, sunt disponibile și la noi in tara din aceasta luna. Logitech G19s Gaming Keyboard are un pret recomandat de 919 Lei iar Logitech G510s Gaming Keyboard va putea fi achizitionat la un pret recomandat de 549 Lei.

Logitech G19s Gaming Keyboard

Logitech G19s Gaming Keyboard ofera un flux constant de informatii importante pe un LCD GamePanel integrat, ajustabil. Avand la dispozitie iluminare color customizabila, poti alege din 16 milioane de nuante și poti desemna o culoare specifica fiecarui profil și mod de profiluri in același joc. Tastatura dispune de asemenea de materiale avansate durabile, pentru confort. Un inveliș hidrofob ce acopera marginea pe care se odihnește palma face ca mana sa nu devina lipicoasa, in timp ce invelișul dublu UV ofera tastelor mai multa rezistenta in timp. Cu ajutorul Logitech Gaming Software, poti configura 12 taste G programabile cu pana la 36 de functii diferite de-a lungul a trei moduri diferite cu trei macro-uri pe tasta. Doua porturi High-Speed USB 2.0 iti permit transfer de date de la și catre alte dispozitive, precum MP3 player sau driver flash, in timp ce poti incarca dispozitive cu baterii. Tastatura include de asemenea anti-ghosting pentru 26 de taste așa ca poti realiza actiuni complexe fara interferente.Logitech G510s_3

Logitech G510s Gaming Keyboard

Pentru a realiza actiuni complexe intr-un mod cat mai simplu, Logitech G510s Gaming Keyboard ofera 18 taste G programabile, care iti permit sa configurezi pana la 54 de functii diferite de-a lungul a trei moduri diferite, cu trei macro-uri pe tasta. Tastatura dispune de un ecran LCD GamePanel pe care poti urmari informatii in timp real in joc, informatii de sistem, poti comunica prin  VoIP și nu in ultimul rand, poti dezvolta sau adauga aplicatii care sa functioneze cu GamePanel.

 

Bucuresti, 31 iulie 2013Logitech Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.