Un frigider high-tech cu patru usi si fatada din sticla de la Sharp


img-P-refrigerator-SJ-FP810V-SL-Hundle-PickUp            Sharp Europa a lansat la inceputul lunii impresionantul frigider cu patru usi si fatada din sticla, din seria SJ-FS820VSL (”silver”-argintiu) si SJ-FS820VBK (”black”-negru), care nu numai ca arata foarte bine, dar are si cea mai mare capacitate de acest tip pe piata echipamentelor din clasa energetica A++. Creat pentru amplasarea in cele mai moderne bucatarii, frigiderul argintiu sau negru include si tehnologia Plasmacluster, o tehnologie  antibacteriana care apartine Sharp, iar sistemul de racire Hybrid mentine alimentele proaspete un timp mai indelungat.

Usile cu negru sau argintiu, consumul redus de energie si ledurile puternice pentru iluminarea interiorului masiv fac ca SJ-FS820VSL sa aduca stilin orice bucatarie de familie. Sharp a inventat conceptul de frigider cu mai multe usi, iar acest model nou cu patru usi sporeste optiunile de depozitare, avand compartimente foarte mari si o forma inovatoare, inclusiv un aparat de gheata automat.img-P-refrigeratorSJ-FP810V-SL-Op-Fd

Laurent Giraud, Director de marketing pentru produse, sanatate si mediu in cadrul Sharp Europa, sustine ca „dat fiind ca este cel mai mare obiect din bucatarie, frigiderul trebuie nu numai sa functioneze excelent, dar si sa arate foarte bine. Fiind cel mai performant din gama de produse, SJ-FS820VSL/VBK se aliniaza celor mai noi tendinte in materie de design interior si ofera o refrigerare exceptionala, apartinand unei clase energetice A++ si demonstrand pasiunea noastra pentru produse favorabile mediului.”

SJ-FS820VSL/VBK include doua tehnologii importante de refrigerare, unice pentru Sharp: Plasmacluster, Hybrid Cooling si No Frost, care se combina pentru a oferi o prospetime maxima a alimentelor si pentru a reduce cantitatea de deseuri alimentare:

 

  • Plasmacluster este o tehnologie activa revolutionara care face ca frigiderul sa fie mai igienic, prin limitarea cresterii numarului de bacterii si a umezelii. Plasmacluster foloseste un generator de ioni care produce aceiasi ioni pozitivi H+ si ioni negativi O2 precum sistemul nostru imunitar, atunci cand lupta impotriva unei infectii. Plasmacluster elimina toxinele daunatoare din frigider in aer, iar in combinatie cu filtrul de carbon, ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute.
  • Hybrid Cooling foloseste o placuta de aluminiu in interior, in spatele frigiderului, racita la 0˚C pentru a restaura umezeala din compartimentul racit cu ajutorul tehnologiei No Frost. Acest sistem de racire usoara nu usuca alimentele, iar fructele si legumele isi mentin proaspete aspectul si gustul un timp mai indelungat.

 

Creat pentru un spatiu in plan deschis, modelul SJ-FS820VSL/VBK are unul dintre cele mai reduse niveluri de zgomot de pe piata (numai 37 db).

Modelul Sharp SJ-FS820VSL/VBKeste disponibil pentru a fi achizitionat de la comerciantii principali, la un pret recomandat de 2.699 de euro.

 

Fatada argintie (SJ-FS820VSL) sau din sticla neagra (SJ-FS820VBK)
Iluminare cu leduri in interior

Panou de control tactil

Capacitate totala: 600 l

Tehnologia antibacteriana Plasmacluster

Tehnologia de racire Hybrid

Tehnologie cu invertor

Filtru de aer nano-deodorizator anti-mirosuri

Dispenser de gheata automat

Nivel de zgomot: 37 decibeli

Dimensiuni: (inaltime x latime x grosime): 1830 x 890 x 770

 

Bucuresti, 30 iulie 2013 – Sharp Europa

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.