Autonomie mult imbunatatita in noul smartphone Motorola – Moto X se asteapta in august


MOTO X            Unul din cele mai mari probleme a utilizatorilor de smartphone-uri e autonomia scazuta. Display-uri Full HD, quad-core-uri de viteze inimaginabile acum un an doua, dar toate cu un compromis imens, majoritatea utilizatorilor pe la amiaza cauta deja disperat o priza, un port USB pentru a-si reincarca smartphone-ul.

Cei de la Motorola mereu erau mai in fata la acest aspect, celebrul Razr Maxx cu a lui acumulator de 3.300 mAh e indragit si acum de utilizatori, si nici noului Razr HD n-ai ce sa-i reprosezi la acest capitol trecand lejer de 1 zi chiar si cu utilizare intensa, iar folosit normal si setat corect Smart Action-ul pentru majoritatea e de 2 zile. Fiind o persoana mai activa asta a si fost unul din motivele principale (pe langa fiabilitate, design si materiale de exceptie) pentru care am ales acest model.

Se pare ca Motorola insista inspre aceasta directie si bine face. Noul lor model de varf de care lumea vorbea pana acum ca fiind xPhone a fost confirmat la conferinta D11 din California sub denumirea de Moto X. Dennis Woodside unul din directorii Google (noul proprietar Motorola Mobility) deja foloseste acest model, desigur nu l-a aratat inca publicului. Acest model mult asteptat care va veni cu Android 5.0 (Key Lime) va avea multe technologii inovatoare, calitatea executiei va fi una de exceptie, ele fiind fabricate integral in Texas intr-o fosta fabrica Nokia, vor avea acumulatoare generoase si pentru un consum si mai optim vor avea 2 procesoare separate (da nu dual core-uri ci 2 unitati separate), se zvoneste ca astfel vor avea autonomie intre 3 si 4 zile (desigur asta depinde de multi factori) dar oricum mult peste ce ofera concurenta in zilele astea.

Se asteapta ca noul Moto X sa ajunga in August pe piata si va fi comercializat pe o scala mult mai larga decat actualele modele Motorola. Cu acest model Google va incerca sa tina sub control piata de terminale Android, care la ora actuala e monopolizata de terminalele Samsung.

Sursa: hvg.hu, Gsmarena.com

One response to “Autonomie mult imbunatatita in noul smartphone Motorola – Moto X se asteapta in august

  1. Eu as vrea sa fie construit tot in China pt ca in mod sigur faptul ca o sa fie construit in SUA o sa insemne si un pret final mai mare.
    Apropo de Razr HD ar fi binevenit un review video. Nu stiu sa existe in lb. romana asa ceva. Ar fi ceva nemaipomenit. Oricum cred ca e o alegere ideala acest model. Eu detin un Allview Alldro P5 de care sunt multumit, este un telefon onest care se ridica la nivelul asteptarilor. Dar daca as fi avut fondurile necesare as fi ales cu siguranta Razr-ul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.